• Românesc
Program:
Luni-joi, Duminică: 08.00 - 00.00
Vineri-sâmbătă: 08.00 - 02.00
Adresa:
Google MapsStr. Lipscani nr. 12, Sector 3, Bucureşti
Telefon:
0729 62.62.62 / 021 314.24.89
Contact:
Website E-mail
Prezentare

Fiind un concept 100% românesc, din meniul restaurantului nu puteau să lipsească sărmăluţele cu mămăliguţa şi ardei iute – servite la porţie mică sau mare, tochitura ardelenească cu mămăliguţă, pulpe de raţă pe varză, ciulama de pui cu ciuperci şi mămăliguţă sau ficăţei de pui la tigaie stropiţi cu vin.

Nici băuturile mioritice nu puteau lipsi din oferta restaurantului. Astfel, puteţi comanda ţuica Bran sau palinca Bran, pentru ca pofta de mâncare să fie şi mai mare!

La desert puteţi să savuraţi un delicios tort de biscuiţi, tort de mere, clătite cu dulceaţă sau ciocolată sau tradiţionalii papanaşi cu brânză şi dulceaţă.

Mai mult decât atât, în cadrul restaurantului City Grill, face parte şi City Grill Organic. Toate preparatele sunt pregătite cu produse 100% organice, redând întru totul gustul mâncării “ de acasă”.

Ce puteîi comanda la City Grill Organic? De exemplu, salata cu muşchi de văcuţă, mozzarella pregătită cu dovlecel, roşii şi muguri de pin la grătar sau ciorbă de pui cu legume.

Oferta este completată de crema de roşii cu crutoane, piept de pui marinat, pregătit la grătar, ruladă de curcan umplută cu legume crude, muşchi de văcuţă pregătit la grătar, asortat cu măr, ţelina şi praz.

Restaurantul City Grill dispune de internet WiFi, toţi clienţii având acces gratuit la acest serviciu.

Recomandări
  • Refresh Cafe
  • FOTO: Facebook.com Cărtureşti Carusel
  • La Trenuleţe
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații