Cum îşi îndulceşte Adela Popescu logodnicul

  • 02.03.2015
  • ● Vizualizări: 35

Artista învaţă să-l îndulcească pe logodnicul său, Radu Vâlcan, în primul episod din serialul online de bucătărie raw-vegană, “Mademoiselle Coco”.

Adela Popescu învaţă de la Mademoiselle Coco o reţetă cu dragoste cu care vrea să-l impresioneze pe logodnicul său Radu Vâlcan, atunci cand acesta se va întoarce acasă din Thailanda. Actriţa este invitată specială în primul episod al serialului online de bucatarie raw-vegana, “Mademoiselle Coco”.

Preocupata de alimentatia sanatoasa si cucerita de dulciurile raw-vegane, Adela Popescu a invatat reteta de tarta “2 inimi” de la Anca Alungulesei, interpreta personajului care da numele serialului Mademoiselle Coco si promite sa-l cucereasca pe Radu cu acest preparat delicios in forma de “inima in inima”: “Nu e deloc greu de facut, este absolut irezistibila la gust si arata apetisant inimioara mea pentru Radu. Nuci, alune, caju, curmale, smochine, cacao, miere, lamaie, capsune, merisoare, un blender si un frigider si gata tarta. A! Si o “profesoara” ca Anca ar mai fi utila si gata”, glumeste Adela Popescu dupa lectia de gatit fara foc care poate fi vizionata aici: https://www.youtube.com/watch?v=q3Jemtgtl50.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații