Răzvan Fodor, provocare culinară

  • 01.04.2015
  • ● Vizualizări: 29

Răzvan Fodor va avea pe masa de Paşte un cozonac sănătos, gustos, pregătit chiar de el fără foc, făină, lapte, drojdie sau ouă.

Anca Alungulesei, fondatoarea primei cofetarii-ceainarii raw-vegane din Romania, l-a invitat pe Razvan Fodor sa o ajute si sa guste dintr-un cozonac sanatos pe care sa il poata pregati in doar 15 minute spre deliciul fetitei si sotiei sale pentru masa de Paste.

 “Cozonacul raw vegan este desertul ideal pentru masa de Paste, pe care-l vom servi cu pofta si placere fara frica de a ne îngraşa. De asemenea este ideal pentru persoanele care au probleme cu glicemia, cu diverse intolerante sau alergii. Cand il gusti, daca inchizi ochii, nu simti nicio diferenta fata de cozonacul traditional, este la fel de gustos. Singurul lucru care va lipsi din casa va fi doar mirosul de cozonac, insa rasplata in sanatate este inzecita!”, declara cu convingere Anca Alungulesei, gazda serialului online de bucatarie raw-vegana, Mademoiselle Coco.    

Razvan Fodor s-a declarat fan convins al umpluturii de nuca, miere, stafide si cacao din cozonacul raw-vegan si a avut grija sa curete cu o lingurita toata compozitia din blender, “ca sa nu se risipeasca nimic”. 

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații