Retete de Thanksgiving Day. Azi: curcan la talpa

25 11. 2011, 15:35

Zilele trecute am primit de la o ferma din Iowa o remorca de curcani inghetati, ca schimb pentru un vagon de sticla de lampa pe care noi l-am livrat unui hipermarket, care la randul sau a vandut pe datorie un container de geamantane si genti de voiaj eco unui afacerist din California care a dat pe caiet patru tone de furaje concentrate crescatorului de pasari.

Toata lumea e multumita, productia merge si daca treburile continua tot asa si reusim sa punem pe picioare o piata din asta en-troc, cred ca o sa renuntam in curand la bani si trecem pe barter suta la suta.

[…] De fapt, voiam sa va scriu o reteta de preparare a curcanului, dar am divagat, astfel ca va spun pe scurt: se ia un curcan, se plimba cu masina vreo doua zile, se frige si se mananca. Happy Thanksgiving!

Citeste intreaga povestire, in „Jurnalul unui roman in state, in criza si in buda”, pe Kamikazeonine.ro