Reuniune de Halloween cu fantome de vedete (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 30.10.2014, 09:00
Reuniune de Halloween cu fantome de vedete (VIDEO)
Pentru că tot se apropie Halloween-ul, amatorii de experienţe paranormale speră la nişte întâlniri mai speciale: cu fantome. Iar dacă vorbim şi despre stafiile unor celebrităţi, experienţele sunt şi mai intense. Americanii au toate şansele să dea peste astfel de fantome, căci Michael Jackson, Whitney Houston sau Amy Winehouse încă bântuie prin diverse locuri…

Aţi văzut vreodată vreo fantomă? Sau v-ar plăcea să daţi nas în nas cu vreuna? Ei bine, dacă aveţi de gând să petreceţi Halloween-ul pe tărâm american, aveţi toate şansele să vă întâlniţi cu o stafie. Şi nu orice fel de stafie, ci una … de vedetă!

 

Michael Jackson, filmat şi după moarte

Foto: Hepta

Mai bine zis, fantoma Regelui muzicii pop a fost surpinsă de o echipă de filmare la Neverland, celebra fermă pe care cântăreţul a construit-o după ideile sale. În timp ce operatorul filma prin casă, se poate observa cum o siluetă translucidă traversează în mare grabă una dintre încăperi.

Deşi specialiştii spun că ar fi vorba doar despre o iluzie optică, membrii echipei de filmare sunt ferm convinşi că au văzut fantoma lui Michael Jackson.

 

Marilyn Monroe bântuie hotelurile din Los Angeles

Foto: Hepta

A fost una dintre cele mai faimoase actriţe de la Hollywood, iar moartea sa a stârnit multe controverse la momentul respectiv. Sinucidere, accident, crimă? Misterul încă nu a fost desluşit, însă fantoma lui Marilyn Monroe a fost zărită de mai multe ori, în locuri foarte diferite.

Actriţa a fost înmormântată în Cimitirul Westwood Memorial, locul unde sunt înhumate multe dintre celebrităţile de la Hollywood şi, implicit, locul pe unde se zăresc multe stafii. Mulţi vizitatori ai locului, printre care şi turişti, au povestit că au zărit năluca lui Marilyn în apropierea mormântului. Însă cele mai multe apariţii ale stafiei actriţei au fost smenalate în mai multe hoteluri din Los Angeles. Unul dintre ele este Hotelul Roosevelt, unde a fost cazată blondina în timpul vieţii.

 

Una dintre clientele hotelului, care a ocupat aceeaşi cameră în care a fost cazată şi actriţa, a povestit că i-a zărit chipul acesteia în oglindă de foarte multe ori.

La un moment dat, administratorul hotelului a multat oglinda pe holul principal, lângă lift, iar cei care au trecut pe lângă ea au pretins că au văzut-o pe Marilyn Monroe.

 

Whitney Houston îşi încurajează fiica

Foto: Hepta

La scurt timp după ce mama sa a încetat din viaţă, fiica cântăreţei Whitney Houston a fost invitată în emisiunea lui Oprah. Bobbi Kristina a povestit atunci că fantoma artistei bântuie reşedinţa din Atlanta, locul unde familia s-a mutat după deces. Şi  chiar i-a şi vorbit, adresându-i cuvinte de încurajare.

“De multe ori, luminile din casă se sting şi se aprind brusc, fără nicio explicaţie. Şi, atunci, întreb: Mama, tu eşti? Ce faci?. Pot să-i simt spiritul şi să aud cum îmi spune: . Spiritul ei este foarte puternic”, i-a povestit Bobbi Kristina lui Oprah.

 

Kurt Cobain bântuie… virtual!

Foto: Facebook

O barmaniţă de 24 de ani, din Essex (Anglia) pretinde că solistului de la Nirvana i-a hackuit computerul. Mai bine zis, fantoma lui Kurt Cobain şi-a făcut de cap printre fişierele sale şi, de fiecare dată când voia să deschidă o poză, apărea imaginea rocker-ului care îi cerea săruturi. Ciudat este faptul că tinerei nici măcar nu-i plăcea Nirvana! Laptopul tinerei a fost dus la “exorcizare”, iar rezultatul a fost unul extrem: nici fantoma lui Kurt Cobain nu a mai apărut, dar nici computerul nu a mai mers!

 

John Lennon încă mai compune!

Foto: Hepta

Chiar şi de pe lumea cealaltă, emblematica figură a trupei Beatles încă mai compune. Şi nu singur, ci alături de fostul său coleg de trupă Paul McCartney. Chiar şi după 34 de ani de la asasinat. “Dacă ajung într-un punct în care nu ştiu ce să fac, nu ştiu dacă e bine ce fac, îl întreb pe John. Iar el îmi spune: . Şi eu îi dau dreptate, schimb şi iese cum trebuie”, a povestit Sir Paul McCartney într-un interviu pentru revista “Rolling Stone”.

 

Amy Winehouse nu-şi lasă iubitul în pace

Fostul iubit al regretatei Amy Winehouse nu are pace nici după moartea cântăreţei.  Pete Doherty a fost nevoit să-şi schimbe locuinţa din Londra, căci fantoma fostei iubite se plimbă în voie prin toată casa. Se pare că Amy are acelaşi temperament şi în ipostaza de stafie: scandal şi obiecte aruncate peste tot. De frică, Pete Doherty s-a mutat în Franţa, la Paris.

În acelaşi timp, năluca cântăreţei a fost zărită şi prin New York, într-un ceelbru bar unde se ascultă intens albumele lui Amy Winehouse.

Cătălina Matei