Revelion 2015: 10 oferte pentru petrecerea dintre ani!

Apropo.ro / 16.12.2014, 12:15
Revelion 2015: 10 oferte pentru petrecerea dintre ani!
A venit timpul să îţi faci planuri pentru locul unde îţi vei petrece seara de Revelion, care vrei să fie plină de eleganţă, momente fermecătoare şi... dans.

1) Revelion 2015 @ Jubile The Ballroom

Jubile The Ballroom Primaverii
Str. Amiral Constantin Balescu, nr.3, Bucuresti
[email protected] 0749.900.999

Jubile The Ballroom DECEBAL 
Soseaua Mihai Bravu, nr.223, Bucuresti
[email protected] 0730.733.240

Jubile The Ballroom PIPERA
Soseaua Pipera nr. 48-50, Bucuresti
[email protected] 0740.036.669

De exemplu, Jubile The Ballroom îţi propune ca anul acesta să alegi un concept de party de top, gândit până în cel mai mic detaliu, cu muzică aleasă, ce te va ţine toată noaptea în mişcare, punctul culminant fiind show-ul oferit de Andreea Bălan şi dansatoarele sale, de la care, cu siguranţă, nu îţi vei dezlipi ochii.

La acestea se adaugă alte tentaţii irezistibile: un decor rafinat, un meniu sofisticat şi servirea „à la carte”. Una dintre cele mai potrivite alegeri pentru cei cu chef de petrecere este New Year`s Eve la Jubile The Balroom.

Lista de înscriere este în mod oficial deschisă! Trăieşte şi tu experienta Jubile The Ballroom, contra sumei de 329 lei/persoană!

Special guest: Andreea Bălan

Recital folcloric: Gina Matache

STAR DJS

Open bar all night long

Vezi aici meniul complet!

2) REVELION 2015 ÎN BERĂRIA H

Şos. Kiseleff, nr. 32

Ai ocazia de a petrece seara de Revelion în primul oraş din România cu încălzire pe străzi, scena în mijloc, servire la masă, bucătărie proprie şi spectacol ce durează până în zorii zilei: Oraşul cu Chef de Viaţă!

Mihai Mărgineanu, primarul Oraşului cu Chef de Viaţa te invită la o seară de Revelion spectaculoasă, plină de energie şi extrem de vesela!

În noaptea de Revelion, scena Berăriei H va găzdui o serie de artişti care te vor distra toată seara, oferindu-ţi o atmosferă de poveste! Timpuri Noi, Mihai Margineanu, Maria Buza, Rona Hartner şi Blade Strings se vor întrece în cântări spectaculoase, iar atmosferă va fi întreţinută de trupă de dans şi MC Marian Soci.

De asemenea, bucătarul-şef s-a întrecut pe sine şi ţi-a pregătit un meniu absolut delicios: carpaccio de vită cu brânză dulce şi verdeţuri, piept de raţă afumat pe ananas, ruladă din purceluş de lapte, file din cod negru sunt doar câteva dintre reţetele spectaculoase şi aromate pregătite!

Preţuri:
450 RON – etaj + laterale
550 RON – parter
650 RON – în fata scenei
750 RON – balcon
Telefon rezervări: 0725.345.345

3) REVELION 2015 – CLUB A

Strada Blănari, nr. 14, sector 3

Cea mai bună noapte din 2014 este cea mai bună din 2015! În Club A, unde serbezi trecerea dintre ani cu un concert LIVE al trupei  Ţapinarii, ciocnind un pahar de şampanie din partea casei şi shot-uri gratuite, din oră în oră! Intrare generală: 15 lei

Telefon rezervări: +40213161667

4) ANULAT – REBELLION 2015 la Romexpo

Bulevardul Mărăşti 65-67

REBELLION 2015, petrecerea de la Romexpo, în lipsa Vanghelionului, îţi oferă un maraton muzical de 12 ore, la care vor participa cei mai apreciaţi artişti ai momentului: Andra, What’S Up, Delia, Voltaj, Corina, Anne’S, Speak, Elena Gheorghe, Alex Velea şi alţii.

De asemenea, în premieră în România, va cânta şi James Arthur – cântăreţul şi muzicianul britanic care a câştigat X Factor – Marea Britanie, în 2012.  Melodia cover “Impossibile” a fost lansată după finala concursului şi a ocupat prima poziţie în topul melodiilor single din Marea Britanie. În prima săptămână de la lansare, melodia s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare în întreaga lume. În noiembrie 2013 James a lansat primul album intitulat „James Arthur”, ajungând pe locul doi în topul Albumelor din Marea Britanie.

Responsabili cu dansul vor fi DJ Antenna şi DJ Missy.

BILETE REBELLION 2015

    Standard – 180 lei, până la 20 decembrie, un bilet costă doar 150 lei.
    VIP – 650 lei, până la 20 decembrie, un bilet costă doar 500 lei
    În zona VIP, va fi organizat un spaţiu special delimitat, cu un meniu de mâncare şi băutură incluse în preţ.

Ofertă specială:

    5+1 – vino cu 5 prieteni şi al şaselea are acces gratuit.

5) HaHaHappy New Year 2015

Primarul General, Sorin Oprescu, invită bucureştenii la petrecerea de Revelion, care se organizează pentru a 7–a oară consecutiv în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 31 decembrie, de la ora 21.00!

Evenimentul intitulat HaHaHappy New Year Bucureşti 2015 va fi un spectacol inedit, gândit şi construit ca o sărbătoare extraordinară a luminii. Conceptul este inspirat din simbolistica anului 2015, supranumit şi “anul luminii”, astfel că va excela atât prin reprezentaţiile pregătite de către artişti sau datorită scenografiei surprinzătoare, dar şi prin tehnologia video şi proiecţiile grafice de ultima generaţie.

Trecerea în 2015 va fi marcată, la momentul zero, printr-un tun de lumină lansat către cer, urmat de un show impresionant de artificii.

6) REVELION 2015 la Palat – Hollywood Galele Filmului, la Palatul Parlamentului
Strada Izvor 2-4

Anul acesta, Revelionul de la Palatul Parlamentului are o tematică inspirată de Gala Premiilor Oscar: Hollywood Galele Filmului! Atmosfera va fi creată prin invitaţii speciali, scenariu, dress code şi artificii.

Printre numele din showbiz aşteptate la Revelionul 2015 – Hollywood Galele Filmului se numără:

    Loredana
    Horia Brenciu
    Ozana Barabancea
    Trupa Iuno Dance

Amfitrionii acestui eveniment sunt Irina Margareta Nistor şi Andrei Duban.

Ca şi la ediţia trecută, invitaţii vor putea admira de pe Esplanada Palatului Parlamentului cel mai spectaculos foc de artificii.

Bilete REVELION 2015 – Hollywood Galele Filmului

    VIP – 1350 lei
    Premium – 1125 lei
    Standard – 900 lei
    Basic – 675 lei
    Extra basic – 450 lei

Meniul de Revelion poate fi consultat aici http://www.revelionlapalat.ro/menu.html

Dress-code-ul evenimentului: ŢINUTĂ BLACK TIE

Condiţii participare copii:

    pentru copiii cu vârsta până în 6 ani, accesul este gratuit la eveniment;
    pentru copiii cu vârsta intre 6-12 ani, se achita 50% din valoarea cardului de acces;
    pentru copiii peste 12 ani, se achita integral valoarea cardului de acces.

7) Revelion la OPERĂ – Opera Naţională Bucureşti

Bd. Mihail Kogălniceanu 70-72, sect. 5
Telefon: +4021.314.69.80

Opera Naţională din Bucureşti va fi gazda unui dublu eveniment memorabil, în stil autentic românesc, prin care celebrează ultima seară a anului 2014: Concertul Extraordinar de Anul Nou, cu participarea Orchestrei şi Corului Operei Naţionale Bucureşti, şi Petrecerea de Revelion, cu muzică interpretată live.

PROGRAM

    19.00 – 20.00 Primirea invitaţilor. Welcome cocktail
    20.00 – 22.00 Concertul Extraordinar de Anul Nou în Sala Mare a Operei
    Concertul are o pauză de 20 de minute
    22.30 – 03.00  Petrecerea de Revelion în Foaierul Operei
    Program artistic live
    23.50 – 00.10 La miezul nopţii, invitaţii se vor putea bucura de un moment cu totul special, conceput într-un stil autentic românesc, pe Esplanada Operei Naţionale Bucureşti
    03.00 Încheierea programului

PREŢURI

Pachetul de participare la Revelionul de la Operă este compus din:

    biletul de intrare la Concertul Extraordinar de Anul Nou (locuri în lojă sau în stal, central, între 100 şi 160 lei/ persoană)
    biletul de participare la masă şi petrecerea de Revelion (între 600 şi 800 lei/ persoană

Pentru Petrecerea de Revelion se acordă următoarele reduceri:

    Reducere 50% pentru copiii între 6 şi 14 ani
    Reducere 10% pentru grupuri între 6 şi 10 persoane
    Reducere 15% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.

La etajul 1 sunt disponibile 30 de locuri la masă într-un Salon Privat. În acest spaţiu, delimitat complet de restul zonelor, vă puteţi bucura de o ambianţă intimă, programul artistic desfăşurat la parterul Foaierului fiind accesibil în mod mijlocit.

Biletele pot fi achiziţionate online la adresa tickets.operanb.ro şi în reţeaua bilet.ro (lista punctelor de vânzare din reţeaua bilet.ro de unde se pot achiziţiona sau ridica biletele rezervate sau plătite poate fi accesată la www.bilet.ro/outlets.php), precum şi de la Casa de Bilete a Operei Naţionale Bucureşti, de luni până duminică, între orele 9.00-13.00 şi 15.00-19.00.

La sosire, invitaţii noştri vor fi întâmpinaţi cu un welcome cocktail care îi va introduce în atmosfera fastuoasă a evenimentului. La ora 20.00, spectatorii vor fi conduşi spre Sala Mare a Operei, unde se va desfăşura Concertul de Anul Nou, care aduce în prim-plan unele dintre cele mai apreciate creaţii din repertoriul românesc, prezentate sub forma unei suite de compoziţii simfonice şi corale care vor alterna cu lucrări pentru pian şi vioară.

Partea I

    George Enescu – Suita nr. 3 pentru orchestră “Villageoise”
    Alfred Alessandrescu – Poemul simfonic “Acteon”

Partea II

    Béla Bartόk – Muzică pentru coarde, celestă şi percuţie, partea a IV-a
    Béla Bartόk – Şase dansuri româneşti
    Grigoraş Dinicu – “Hora Staccato” pentru orchestră
    Nicolae Kirkulescu – Piesă de concert pentru pian şi orchestră
    Filaret Barbu – Fragment din opereta “Ana Lugojana”
    Gavriil Musicescu – “Iac-aşa”, aranjament de orchestră de Daniel Jinga
    Alexandru Paşcanu – “Chindia”
    “Moş Crăciun” de Stelian Olariu
    “Pluguşorul” de Gheorghe Danga

Dirijor: Cristian Oroşanu

După încheierea Concertului, seara va continua în foaierele şi saloanele Operei, care vor găzdui, începând cu ora 22.30, Petrecerea de Revelion. Invitaţii se vor putea delecta cu specialităţi savuroase şi cu un program artistic de gală, care include cele mai frumoase canţonete, zarzuele, arii de operetă, polci, dar şi ritmuri seducătoare de swing, foxtrot şi jazz, interpretate live.

Meniul pregătit pentru oaspeţi include o serie de aperitive rafinate, trei preparate principale şi trei feluri de deserturi delicioase şi o selecţie specială de băuturi alcoolice şi non-alcoolice. La solicitarea invitaţilor, vor fi disponibile şi meniuri pentru vegetarieni, dar şi meniuri pentru copii.

8) RETRO REVELIONUL ROMANESC la Patinoarul Floreasca

Strada Mircea Eliade, nr. 16

Şlagăre în vogă atunci şi acum, ţinute de ocazie, muzică uşoară de altă dată, artişti electro-alternativi, toate acestea sunt incluse în pachetul contemporan RETRO REVELIONUL ROMÂNESC – o seară fără egal, dezlănţuită în sala din incinta Patinoarului Floreasca,

Miercuri, pe 31 decembrie 2014, The Fresh şi Discotecă te aşteaptă într-un loc special Bucureştiului, cu o paletă muzicală care va face memorabilă ultima zi din 2014 şi spumantă prima zi din 2015.

LINE-UP RETRO REVELIONUL ROMÂNESC:

    Discotecă feat.
    CORINA CHIRIAC
    MARINA VOICA
    OK Corral
    DUN & DVN

BILETE

    Preţ bilet – 280 Lei
    Preţul pentru rezervarea unei canapele este de 200 lei, pentru două canapele 350 lei, iar pentru 3 canapele 500 lei.

Include: Open bar + Open buffet

Acces limitat la 350 de persoane

Group discount: la 7 bilete achiziţionate, al 8-lea este gratuit

Rezervările se fac în limita locurilor disponibile.

9) Revelion la Hard Rock Cafe
Şos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herăstrău

Treci în noul an în ritm de rock, cu focuri de artificii şi băuturi provocatoare! Spice, Shakes and Rock’N RolL te aşteaptă de Revelion doar la Hard Rock Cafe!


Petreci pe cinste, la party-ul tematic, condimentat din belşug cu distracţie, hituri de top şi preparate ce-ţi vor desfăta simţurile.

 Trupa ASHA & Laurenţiu Guran, muzicienii de la AVENUE şi DJ-ul din Hard Rock Cafe îţi garantează o noapte incendiară, la care trebuie neapărat să îţi aduci pantofii de dans!

Biletele sunt disponibile în Rock Shop-ul Hard Rock Cafe, la preţul de 660 lei/persoană.
Copiii sub 7 ani beneficiază de intrarea liberă, iar pentru cei între 7 şi 14 ani se va achita suma de 330 lei.


10) Revelion 2015 la Palatul Ştirbei
Calea Victoriei nr. 107

Sugar & Lime şi de un an jumate organizăm evenimente care au următoarele elemente comune: un bar de cocktailuri, un spaţiu inedit, cultură şi networking.

Palatul Ştirbei de pe Calea Victoriei este un monument istoric al Bucureştiului şi un loc în care artă este mereu prezentă.  Acestea sunt doar 2 dintre motivele pentru care Sugar & Lime a ales această locaţie pentru petrecere de Revelion.
Aici, nu va lipsi un bufet rece cu mâncăruri care merg foarte bine cu un cocktail, dar şi DJ-ul şi starea de dans nelipsite de la un party Sugar & Lime. Fotograful va fi cu obiectivul pe voi, iar hostessele vă vor introduce în atmosfera monumentală a Revelionului la Palatul Ştirbei!
Cost:
Earlybird: 190 lei/ persoană (primele 100 bilete)
Bilet normal: 230 lei/ persoană (următoarele 100 bilete)
Bilet VIP (include transport în ziua evenimentului cu serviciul Black Cab): 290RON

Include:
open bar de cocktailuri, vin, bere şi răcoritoare
bufet rece
garderoba
Detalii la: 0764 17 22 11 sau [email protected]

BONUS: Revelion 2015 in Parcul Titan

Bucureştenii din sectorul 3 au şi ei unde să petreacă noaptea dintre ani. În Parcul Titan, primarul sectorului 3, Robert Negoita, pregăteşte o mare petrecere, unde vor cânta mai mulţi artişti:

Ansamblul Rapsodia Carpaţilor
White Mahala
Annes
Bere Gratis
Guess Who
Dj Rynno
Sylvia
Mihai Mărgineanu
Elena Gheorghe

La miezul nopţii, va avea loc un spectaculos joc de artificii, urmat de concertul trupei Voltaj!

PRECIZARE:

Anul acesta, în Piaţa Revoluţiei nu se va mai organiza nicio petrecere de Revelion!