Revelion 2015: Ofertele din restaurantele vedetelor

Redacția / 08.12.2014, 15:55
Revelion 2015: Ofertele din restaurantele vedetelor
În noaptea dintre ani, de obicei, vedetele noastre fac mulţi bani. Fie pe scenă, fie datorită afacerilor pe care le conduc. Un business de acest gen poate fi şi un restaurant sau un club. Şi dacă se mai află şi în Centrul Vechi...

Şi anul acesta, afaceriştii din showbizul autohton care deţin astfel de localuri au pregătit oferte variate, pentru toate buzunarele şi pentru toate gusturile.

Click.ro îţi propune o listă cu mai multe oferte ale unor artişti care speră să dea lovitura în noaptea de Revelion 2014/2015.

Mugur Mihăiescu – alias Garcea din fosta trupă de umor „Vacanţa Mare”

FOTO: click.ro

În Centrul Vechi din Bucureşti, la clubul deţinut de Mugur Mihăescu (47 de ani) – “St. Patrick” –  te costă 340 de lei/de persoană ca să mănânci “canapele” cu mousse picant de creveţi, tartine cu pastă cremoasă de jambon, file de somon în crustă de parmezan, antricot de vită cu sos de piper verde, calamari în crustă de bere blondă sau picior de porc cu sos de ciuperci sau cheesecake şi tort festiv, la desert, şi să bei whisky, şampanie, vermut şi bere irlandeză.

Tania Budi

FOTO: click.ro

Tania Budi, proprietara clubului “Luv” din Constanţa a fixat un preţ de 290 de lei/ de persoană. “Biletul de Revelion presupune, pe lângă ambientul unui club de top, 3 dintre cei mai buni DJ din România, dance show şi alte surprize înspre dimineaţă. Avem free bar (toată băutura e la liber, plus şampanie la miezul nopţii, mai puţin băuturile premium, cele foarte scumpe) şi bufet suedez rece şi cald”, a declarat Tania Budi (46 de ani) pentru Click!.

Delia Matache & Răzvan Munteanu

FOTO: click.ro

În “the Vintage Pub”, local deţinut în Centrul Vechi de Răzvan Munteanu, soţul cântăreţei Deliei Matache, preţurile sunt pentru toate conturile: oferta standard, de 1.000 de lei pentru patru persoane, cuprinde un platou cu gustări, două sticle de alcool (la alegere dintre votcă, whisky, gin, bitter, rom, tequila şi Martini), şase sticle de suc şi patru de apă. Oferta premium, pentru 6 persoane, este de 2.700 de lei şi include: 3 sticle de băutură, o şampanie, 9 sticle de suc, şase de apă şi un platou cu aperitive.

Romică Ţociu

FOTO: click.ro

În restaurantul Dristor, pe care umoristul Romică Ţociu îl deţine în sectorul 3 al Capitalei, mâncarea e cu specific românesc, iar muzica te ţine în priză toată noaptea, locaţia fiind mereu plină ăn nopţilee de revelion. Pentru petrecerea de la sfârşitul anului 2014, contra sumei de 245 de lei/persoană, Romică îşi serveşte clienţii cu piftie de curcan, tobă, pastramă, ruladă de pui, salată boeuf, salată de vinete, sărmăluţe, pulpă de porc, murături şi tort de ciocolată, barul fiind  deschis până la ora 05:30.

Ilie Dumitrescu

FOTO: click.ro

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu (45 de ani) a inaugurat Berăria Hanul cu Tei, situată pe strada Lipscani, în anul 2012. Aici, pentru suma de de 350 de lei/persoană, în farfurie vei avea salată boeuf, de vinete, de icre, ciupercuţe gratinate, chifteluţe de casă cu susan, preparate din carne de porc, selecţie de brânzeturi, şalău la cuptor, sarmale, cârnaţi groşi de casă, muşchiuleţ de porc şi selecţie de prăjituri, dar mai ales şampanie.

Chef Florin Dumitrescu

FOTO: click.ro

Chef Florin Dumitrescu, “Bucătarul Iadului” de la Antena 1, va găti şi va superviza fiecare preparat pe care clienţii restaurantului Tapo îl vor mânca la cina festivă. Dacă vrei să guşti delicatese, te costă 700 de lei de persoană, băuturile fiind incluse. Vei avea parte de un adevărat festin: vită Black Angus şi creveţi cu sos olandez, piept de curcan cu crustă de cerneală de sepie şi jeleu cu legume, cod negru învelit în suhi nori (foi de sushi din algă comestibilă), sarmale de berbecuţ în frunze de BokChoy (varză chinezească), cu polenta (mămăligă) şi sos de vin roşu, piept de raţă cu scoici Saint Jaques, sos de tarhon şi spumă de cartofi cu trufe şi cozonac în glazură de ciocolată albă, cu caramel sărat şi krantz.