Revelion cu emoţii în Dubai, pentru Raluca Zenga

De: Nicoleta Nicolae / 06.01.2016, 07:00
Revelion cu emoţii în Dubai, pentru Raluca Zenga
Raluca Zenga s-a bucurat şi anul acesta de o frumoasă petrecere de Revelion pe plaja din faţa casei sale din Dubai.

Alături de câţiva prieteni apropiati şi de celebrul sau soţ, Walter Zenga, autoarea “Manualului Mămicii ZEN” a intrat în 2016 cu gândul la noile proiecte profesionale, dar şi cu ceva emoţii pentru că puţin înainte de miezul nopţii un incendiu de proporţii a avut loc la un hotel din centrul oraşului. Trecând peste acest incident, Raluca Zenga a reuşit să zâmbească şi să se gândească la ce o să-i aducă noul an. Se pare că doamna Zenga e pusă pe treabă. Urmează să scrie continuarea „Manualului mămicii ZEN” şi se gândeşte serios să scoată pe piaţă şi o revistă.

“Revelionul din acest an in Dubai ne-a găsit cu emoţii: cu doar câteva ore inainte de miezul nopţii şi mult-aşteptatele focuri de artificii de la Burj Khalifa, un incendiu de proporţii a izbucnit la hotelul The Address din centrul oraşului, chiar in zona cea mai populată de la acea oră- unde toată lumea se strânsese pentru a asista la spectacolul promis. Din fericire autorităţile au reuşit sa ţină sub control flăcările şi sa evite o tragedie…De la distanta, in afara oricarui pericol, ne-am rugat si am sperat sa nu fie victime, iar cei evacuati de urgenta sa se afle in siguranta”, marturiseste Mămica Zen.

“Noi am organizat o petrecere la casa noastra de pe Palm Jumeirah, iar la ora 00.00 am coborat cu totii pe plaja: faptul ca turnul luminos Burj Khalifa a dat startul magnificului sau spectacol de artificii, urmat de arhipeleagul de insule The World şi Burj al Arab, a insemnat si ca totul se incheiase cu bine! Am rasuflat uşuraţi si am adus copiii, somnoroşi, sa se bucure si ei de noaptea magica luminata de ploaia de stele cazatoare!

Imi doresc ca 2016 sa ne aducă in primul rând sănătate si liniste sufletească, sa fie un an cu noroc si energii pozitive, in care sa incepem cu succes proiecte noi si ambitioase! Vreau sa scriu urmarea „Manualului mamicii ZEN” si poate chiar sa scoatem pe piaţa o noua revistă!”, a declarat Raluca Zenga.