Revelionul PRO TV şi primele zile ale anului 2015 sunt marcate de comedie, acţiune, poveşti de dragoste şi mega show!

Apropo.ro / 31.12.2014, 12:00
Revelionul PRO TV şi primele zile ale anului 2015 sunt marcate de comedie, acţiune, poveşti de dragoste şi mega show!
În seara dintre ani, PRO TV le pregăteşte telespectatorilor săi multe surprize! Comedia va fi la ea acasă prin două filme româneşti care vor face deliciul serii.
Telespectatorii îl vor putea urmări pe „Nea Mărin Miliardarul” în aventura sa de la malul mării şi vor retrăi alături de simpaticul personaj toate peripeţiile acestuia. 
 
 
 
 
Apoi, românii se vor alătura trupei de teatru din „America, Venim!” şi vor trece alături de ei printr-o serie de întâmplări şi aventuri comice, multe dintre ele inspirate din realitate. Acest film va fi difuzat în premieră la televizor, după ce a avut premiera oficială în luna septembrie a acestui an. Comedia este savuroasă, plină de situaţii amuzante şi inedite, şi este completată perfect de actorii din distribuţie, nume mari şi reprezentative pentru filmul românesc.
 
Trecerea în noul an va fi marcată de o intervenţie live din Piaţa Constituţiei, unde zeci de mii de români vor sărbători revelionul „HA HA HAPPY NEW YEAR!”. Astfel, la cumpăna dintre ani PRO TV va intra în direct cu Pavel Bartoş, Loredana şi Smiley, care vor număra 3, 2, 1 şi vor ura “La Mulţi Ani 2015!” direct de pe scena din Piaţa Constituţiei! 
 
 
Foto: Facebook
 
 
După intervenţia live din Piaţa Constituţiei, telespectatorii vor putea vedea în premieră la televizor concertul Loredanei de la Sala Palatului din octombrie – “Reveria”. Astfel, cei care nu au putut ajunge pentru a viziona show-ul live, se vor bucura de un spectacol exceptional, care pune în scenă o abordare unică a muzicii prin dans, lumini şi chiar acrobaţii. 
 
Evenimentul “HA HA HAPPY NEW YEAR – Bucureşti!” va fi difuzat integral live Acasă. Gaşca de artişti HaHaHa Production, alături de Smiley, Loredana, Andra, Vama vor urca pe scenă cu un spectacol grandios, special pregătit pentru acest moment festiv.