„Revendicarea” apără drepturile românilor, la Prima TV

Redacția / 09.01.2015, 10:45
„Revendicarea” apără drepturile românilor, la Prima TV
Din 12 ianuarie, în fiecare luni, de la ora 20.30, cetăţenii obişnuiţi au o nouă voce la Prima TV.
„Revendicarea” este un reality show care vine în ajutorul românului simplu, ale cărui drepturi au fost încălcate sau ignorate de autorităţi. Jurnalistul Mihai Ursu este prezentatorul noii emisiuni şi îi trage la răspundere pe cei responsabili de nedreptăţi. 
 
„Revendicarea este 100% ‚reality’, dinamică, plină de adrenalină, iar pentru echipa noastră nu există obstacole în cazurile investigate. Misiunea noastră este să găsim soluţiile care până acum au fost amânate din ignoranţa, incompetenţa sau pura delăsare a celor responsabili”, spune Mihai. „Căutăm să rezolvăm nu doar cazuri individuale, ci să şi descoperim erori majore în sistem, lacune în legislaţie, iar apoi să îi convingem pe cei în măsură, să le remedieze. Astfel, vieţile a sute de oameni se pot schimba în bine dintr-o singură iscălitură”. 
 
Foto: Prima TV
 
Ca un adevărat justiţiar, Mihai Ursu porneşte în căutarea dreptăţii pentru victimele sistemului social, politic sau economic românesc. Românii care până acum au bătut la uşi închise şi au fost amăgiţi de bănci, administraţii financiare, primării, societăţi de asigurare, inspectorate, instituţii de sănătate, comercianţi sau chiar de Guvern, au acum o nouă speranţă în „Revendicarea”.
 
În fiecare ediţie, trei cazuri independente îşi vor găsi rezolvarea. Românii au cerut ajutorul emisiunii „Revendicarea”, iar Mihai Ursu lansează ofensiva împotriva celor care le ignoră drepturile. 
 
Foto: Prima TV
 
Mihai Ursu are o carieră jurnalistică de aproape 20 de ani şi o vastă experienţă în reportaje de investigaţie şi anchetă. Jurnalist acreditat la Ministerul de Interne şi la Ministerul Apărării Naţionale, el şi-a început misiunea de justiţiar la Prima TV în 2002, cu emisiunea „112 – Poliţia în acţiune”.