Revenge Body with Khloé Kardashian, la E! Cine ştia că răzbunarea poate fi atât de dulce ?

De: Cătălina Matei / 16.01.2017, 16:52
 Revenge Body with Khloé Kardashian, la E! Cine ştia că răzbunarea poate fi atât de dulce ?
E! începe anul 2017 cu răzbunarea supremă, odată cu premiera emisiunii Revenge Body with Khloé Kardashian, duminică, 29 ianuarie, de la ora 22:00. În fiecare dintre cele opt episoade săptămânale a câte o oră, participanţii primesc şansa de a se reinventa din cap până în picioare, ajutaţi de Khloé şi de câţiva dintre cei mai buni experţi în fitness şi nutriţie din lume.

Aceşti bărbaţi şi femei au fost părăsiţi, încearcă să-şi repare relaţiile sau se confruntă cu alte provocări dificile, iar Khloé – care şi-a depăşit propriile probleme legate de greutate – este gata să îi ajute. Khloé îi cunoaşte personal, descoperă ce i-a dărâmat în viaţă şi le oferă uneltele necesare pentru a se pune din nou pe picioare. Rezultatul este o călătorie pentru răzbunarea supremă. Ajutaţi de antrenorii, stiliştii şi ajutoarele de elită ale lui Khloé, participanţii muncesc din greu pentru a-şi transforma corpurile de-a lungul a 12 săptămâni şi a deveni cele mai bune versiuni ale lor. Rezultatele înseamnă o schimbare semnificativă pentru fiecare participant, iar dezvăluirea finală se face în faţa celor care s-au îndoit de ei şi în faţa lumii întregi. De la un bărbat care s-a îngrăşat după ce a fost părăsit de iubita lui, la un cuplu care a pus kilogram peste kilogram în timpul relaţiei, în fiecare episod apar oameni obişnuiţi care se luptă cu ceea ce îi împiedică să devină excepţionali.

Să-i cunoaştem pe antrenori:

Gunnar Peterson: Gunnar este antrenor personal în Beverly Hills, iar printre clienţii lui se numără vedete, sportivi profesionişti şi oameni obişnuiţi. Abordează fitness-ul după principiul „fă-o calumea sau fă-o din nou”, concentrându-se pe rezultate pe termen lung, prin antrenamente variate şi provocatoare.

Luke Milton: Fostul jucător profesionist de rugby din Australia promovează intens stilul de viaţă sănătos şi antrenamentele distractive, alături de prieteni. Studioul lui de fitness, Training Mate, este o extensie a acelui mediu de echipă pozitiv, în care îşi ajută clienţii să trăiască sănătos, din punct de vedere fizic, psihic şi social.

Harley Pasternak: A scris 7 bestseller-uri despre nutriţie şi fitness, este fost expert militar în sport şi se poate lăuda cu unii dintre cei mai celebri clienţi din lume, care slăbesc şi se menţin în formă urmând „Dieta Body Reset”.

Corey Calliet: Promovează un stil de antrenament intitulat „The Calliet Way”, bazat pe tehnici de condiţionare şi bodybuilding. Metoda lui are rezultate asupra clienţilor săi celebri, pe care vrea să-i facă să arate uimitor cu orice preţ.

Latreal Mitchell: Latreal este una dintre cei mai celebre antrenoare de fitness a vedetor din industrie. Creează corpuri sculptate la perfecţiune nearătând deloc milă în sesiunile de fitness. 

Simone De La Rue: Simone este creatoarea „Body By Simone”, un exerciţiu revoluţionar bazat pe dans, care împiedică accidentarea şi plictiseala la sală. Foloseşte tehnica „minutelor în oglindă” pentru a-şi învăţa cursanţii cum să-şi îmbrăţişeze, fizic şi mental, frumuseţea interioară.

Jorge Cruise: Este antrenorul nr. 1 când vine vorba despre vedete care vor să slăbească mâncând, nu făcând sport. Jorge nu crede în diete, crede în stiluri de viaţă, de aceea, în viziunea sa, fitness-ul începe în bucătărie. Abordează nutriţia în aşa fel încât îţi permite să mănânci mai mult tăind din calorii, prin consumarea de alimente mari ca dimensiune, dar slabe caloric, care te fac să te simţi sătul şi, în acelaşi timp, slab.

Lacey Stone: Creatoare a „Metodei Stone” şi a cursului „8 Săptămâni până la Schimbare,” Lacey se concentrează pe o schimbare a stilului de viaţă al clienţilor ei. O numeşte „terapie de fitness” şi porneşte de la minte, ajungând până la mediul social al clienţilor, pe care îi pregăteşte astfel pentru schimbarea fizică. Spune că, dacă nu-ţi stă mintea la schimbare, schimbarea nu se va petrece niciodată.

Urmăriţi, aşadar, Revenge Body with Khloé Kardashian, la E!, începând de duminică, 29 ianuarie, de la ora 22:00.