„#RichKids of Beverly Hills” revine la E! Cu sezonul 2

De: Cătălina Matei / 04.10.2014, 08:00
„#RichKids of Beverly Hills” revine la E! Cu sezonul 2
Cel de-al doileasezon al reality show-ului marca E! #RichKids of Beverly Hills revine duminică, 5 octombrie, la 23.00 şi 23.30.

Noul sezon #RichKids of Beverly Hills începe cu o excursie în China, la lansarea unui magazin de elită, deţinut de tatăl lui Dorothy, un mogul al comerţului. Alături de Dorothy, în excursie merg Morgan, Brendan, Jonny şi Roxy, care s-a cam săturat de înţepăturile lui Dorothy în legătură cu cariera şi stilul ei şi cu faptul că părinţii nu o mai ajută financiar.

 

Dar Roxy nu e singura care cară o adevărată dramă în bagajul ei de firmă: iubitul lui Dorothy, Cooper, lipseşte în mod ciudat din aventurile peste mări şi ţări ale grupului. Şi chiar dacă participă la gale, are parte de tratamente VIP, vede locuri uluitoare şi e înconjurată de cei mai buni prieteni ai săi, Dorothy nu poate să-i arate lui Cooper imperiul Wang şi stă cu gândul la această problemă majoră din relaţia ei. Se pare că dragostea e un câmp de luptă, chiar dacă acest câmp este o proprietate în valoare de multe milioane de dolari din Beverly Hills, pe care luptă soldaţi are valoarează miliarde de dolari.

Foto: E!

Dragostea şi problemele amoroase sunt centrale vieţilor grupului de tineri de 20 şi ceva de ani în acest nou sezon al seriei #RichKids of Beverly Hills. Roxy şi Jonny sunt amândoi gata de o relaţie serioasă şi apelează una la celălalt pentru încurajări şi sprijin. Cei doi prieteni chiar se aventurează într-o dublă întâlnire pe nevăzute, dar nu înainte ca Jonny să aibă parte de o transformare cu ajutorul lui EJ. În paralel, după ce refuză să se mute cu Brendan înainte de a fi cerută de soţie, Morgan are probleme în relaţia cu acesta. Pe vremuri inseparabili, cuplul petrece din ce în ce mai puţin timp împreună, în timp ce cariera imobiliară a lui Brendan începe să ia avânt. Morgan se întreabă încotro se îndreaptă relaţia lor şi apelează la prietene pentru sfaturi, în timpul unei excursii cu fetele în Hawaii, unde se relaxează toate. Dar se ştie că atunci când fetele pleacă la drum, urmează repede multă #dramă. În timp ce Morgan se distrează cu prietenele, Brendan se întreabă dacă iubita lui este în continuare aleasa sa.

Foto: E!

În timp ce grupul de #RichKids se implică mai mult în propriile cariere, EJ (mezinul grupului) încearcă să-şi dea seama cum să-şi construiască un imperiu în fashion. Un icon în modă, tânărul care şi-a dezvăluit public orientarea sexuală, plănuieşte să-şi lanseze propriul blog de fashion, oferindu-le fanilor săi mai multe idei de ţinute în stilul cu care i-a obişnuit. Şi Jonny apelează la #instafollower-ii săi atunci când devine imaginea unei campanii pentru comunitatea LGBT, intitulată #ComingOutMatters, în cadrul căreia povesteşte cum a fost agresat în adolescenţă din cauza faptului că este homosexual şi îi încurajează pe oameni să se sprijine reciproc povestindu-şi experienţele via social media.