Rita Mureşan, în tinereţe! Atrăgea toate privirile. Frumuseţe rară

Apropo.ro / 25.06.2018, 13:46
Rita Mureşan, în tinereţe! Atrăgea toate privirile. Frumuseţe rară
Rita Mureşana fost dintotdeauna o femeie superbă! Este mereu cu zâmbetul pe buze şi are un optimism contagios, ceea ce o face plăcută de toţi cei din jur.

În tinereţe, designerul a atras de fiecare dată toate privirileşi a fost mereu în centrul atenţiei. Şi în copilărie a fost adorabilă.

În urmă cu aproximativ doi ani, fostul manechin şi designer a avut ceva probleme cu greutatea însă a reuşit să scape de kilogramele nedorite, iar acum se simte mai bine ca oricând, după cum afirmă pe Facebook: “Am citit ca „am pierdut lupta cu kilogramele”! Chiar aşa?! Şi dacă da, e ok pentru că eu nu vreau să mă lupt cu nimeni! Şi că „nu mai am talie de viespe”! E, ce să fac, nici 20 de ani nu mai am! Acum câteva luni eram exagerat de subţire! Azi mă simt armonioasă! Şi cred că asta este cel mai important! Nu folosesc trucuri aici, sunt perfect „transparentă”! Pozele sunt spontane şi sincere! Am aproape 44 de ani ( însa intotdeauna 23) şi am născut doi copii, nu mă machiez, nu mă vopsesc, părul meu nu e alb, nu am botox, nu mă dau cu creme, nu folosesc trucuri cosmetice ( nu încă),etc, sunt perfect sănătoasă şi sunt recunoscătoare corpului meu pentru cum arată şi pentru cum mă ajută să îmi duc spiritul prin viaţa aceasta! Să aveţi o zi minunată!”

Foto Facebook