Rita Mureşan, întâlnire de gradul 0 în Dubai! Uite lângă ce actor pe val s-a fotografiat!

Apropo.ro / 12.01.2015, 15:47
Rita Mureşan, întâlnire de gradul 0 în Dubai! Uite lângă ce actor pe val s-a fotografiat!
Este într-o formă de invidiat şi a vrut să-şi expună silueta pe plajele din Dubai. Rita Mureşan a plecat într-o vacanţă alături de o gaşcă de prieteni şi de cele două fiice ale sale.
Arată din ce în ce mai bine şi radiază! Iar atunci când şi-a pus costumul de baie deux-pieces şi s-a pozat alături de cele două fete ale sale pe plaja însorită din Dubai, cu greu s-a putut face diferenţa între mamă şi fiicele ei. Silueta lor este aproape identică, iar Rita Mureşan pare să fi revenit la formele care au consacrat-o.
 
Foto: Facebook
 
Şi dacă toată vacanţa a fost cu zâmbetul pe buze, iată că zilele trecute Rita Mureşan a mai avut încă un motiv de fericire. L-a întâlnit pe actorul Liam Neeson în Dubai şi a fost norocoasă să poată imortaliza momentul. Celebrul Neeson este pe val căci filmul „Taken 3: Teroare în L.A.”, în care joacă, alături de Maggie Grace, s-a clasat pe locul întâi în box office-ul nord-american, cu încasări de 40,4 milioane de dolari în primul weekend de difuzare, potrivit boxofficemojo.com.
 
Foto: Facebook
 
„Taken 3: Teroare în L.A”, al treilea film al seriei care îl are ca protagonist pe Liam Neeson, îl prezintă pe fostul agent Bryan Mills încercând să-şi dovedească nevinovăţia după ce este acuzat de comiterea unei crime la care nici măcar nu a fost martor. Mills este urmărit, iar în lupta să cu cei ce îi vor răul se foloseşte de toate aptitudinile şi cunoştinţele pe care le are pentru a găsi adevăratul vinovat şi a-şi reabilita numele.