Rita Mureşan: „Nu alerg după căsătorie”

Apropo.ro / 05.02.2015, 12:52
Rita Mureşan: „Nu alerg după căsătorie”
Rita Mureşan arată bine şi se simte bine, aşa că a decis să trăiască clipa. Cu o căsătorie la activ, designerul nu se grăbeşte să facă din nou pasul cel mare.
Creatoarea de modă va vorbi deschis despre relaţia pe care o are cu fiicele sale, kilogramele pe care a ajuns să le aibă la un moment dat, dar şi despre viaţa personală, în emisiunea „Refresh”, prezentată de Oana Turcu la Antena Stars. 
 
Foto: Antena Stars
 
„Nu alerg după căsătorie, trăiesc orice moment şi mă bucur de el. Acum nu ştiu ce va fi, e normal să-ţi doreşti o relaţie frumoasă de cuplu şi iubire veşnică, ar fi ideal, nu?” va spune Rita. Cea care i-a uimit pe toţi de curând cu noua ei înfăţişare recunoaşte că a avut la un moment dat o greutate ce pare imposibil de atins pentru un fost model. „Cred că am avut şi 100 de kilograme. Mergeam la doctori şi când îmi spuneau că nu am nimic mă enervau. Slavă Domnului că m-am oprit la timp şi nu m-am îmbolnăvit de altele”, declară Rita. 
 
Foto: Antena Stars
 
Foto: Antena Stars
 
În aceeaşi ediţie a emisiunii, Mihai Trăistariu îi mărturiseşte Oanei Turcu faptul că a fost complexat o viaţă întreagă. „Am fost micuţ de statură şi plin de coşuri. Îmi spuneau Screech în liceu”, îşi aminteşte artistul, care continuă: „Eu nu am punctat capitolul sexi în cariera mea. Şi mi-e ciudă! Pentru că sunt ani buni pierduţi în care am punctat numai glasul. Ca să punctez capitolul ăsta am venit cu selfie-urile, dar le-am şters după 10 zile că totuşi mi-a fost jenă”, a mai spus Trăistariu.