ROBBIE WILLIAMS la Bucureşti. Cele mai tari momente ale concertului – GALERIE FOTO

De: Nicoleta Nicolae / 18.07.2015, 13:00
ROBBIE WILLIAMS la Bucureşti. Cele mai tari momente ale concertului - GALERIE FOTO
Concertul susţinut aseara de cântăreţul britanic Robbie Williams în Piaţa Constituţiei din Bucureşti a adunat peste 60.000 de fani la eveniment. Printre ei si multe vedete din Romania.

Concertul susţinut de cântăreţul britanic Robbie Williams în Piaţa Constituţiei a început în jurul orei 21.00, cu piesa „Let me entertain you”, peste 60.000 de fani, majoritatea tineri, fiind prezenţi la eveniment.

A doua piesă cântată de Robbie Williams a fost „Rock DJ”, după care artistul a salutat publicul în limba română: „Bună seara, Bucureşti!”.

„Sunt foarte faimos aici, permiteţi-mi să mă prezint: numele meu e Robbie fucking Williams, aceasta este trupa mea şi, pentru următoarele două ore, ne vom distra împreună”, a continuat starul britanic, de data aceasta în limba engleză.

În timpul concertului au avut loc mai multe momente speciale. Astfel, la un moment dat, tatăl artistului a urcat pe scenă pentru a cânta împreună piesa „Better man”.

Ulterior, Robbie Williams a coborât de pe scenă şi a ales o tânără din public cu care a mers „în pat”. Decorul de pe scenă era amenajat ca şi cum cei doi s-ar fi aflat împreună într-un pat.

De asemenea, starul britanic a interpretat piesa „Freedom” şi apoi i-a cântat, împreună cu publicul, „La mulţi ani!” lui George Michael, a cărui zi de naştere a fost pe 25 iunie.

Printre vedetele din Romania prezente aseara la concert se numara si Andreea Esca, Horia Brenciu, Dani Otil, Irina Mohora si multi altii.

FOTO> Mediafax, Facebook