Robert De Niro, infractor moldovean cu acte in regula

De: Dragos Tanase / 19.07.2008, 14:45
Robert De Niro, infractor moldovean cu acte in regula
Un individ din Iasi si-a facut o carte de identitate falsa cu numele actorului Robert De Niro, reusind sa pacaleasca angajatii unui magazin.

Un individ din Iasi si-a facut o carte de identitate falsa cu numele celebrului actor Robert De Niro si a reusit sa pacaleasca angajatii unui magazin, care i-au aprobat un imprumut fara sa clipeasca, informeaza Pro TV.ro

Nimeni nu a banuit nimic, pana cand au fost verificate 22 de documente de identitate false gasite in urma descinderilor facute intr-un apartament din Iasi.

Povestea infractorului apare pe larg si in presa britanica, The Guardian informand ca "Barbatul a prezentat acte de identificare false care atestau ca este faimosul actor, castigator al unui premiu Oscar".

Comenteaza aici ideea infractorului din Iasi!

 

 

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Creamfields!


 

Citeste si:

Travestitul Naomi o sa dea din gura la Mamaia

Travestitul Naomi o sa dea din gura la Mamaia

Dupa o lunga serie de esecuri, pe plan profesional, travestitul Naomi este "fericit(a)" ca se va alatura "greilor" muzicii usoare romanesti ce vor can…

Fatboy Slim da Ibiza pe Navodari!

Fatboy Slim da Ibiza pe Navodari!

Atmosfera fierbinte si cei 20.000 de fani veniti la mega-evenimentul The Mission Dance Weekend l-au facut pe Fatboy Slim sa se simta la Navodari ca la… Ibiza!

Cei mai

Cei mai "prosti de bubuie", la propriu! (video)

Petardele au fost realizate, teoretic, pentru a celebra un eveniment cum ar fi o aniversare, un Revelion, ceva! La prima vedere, deci, ceva pasnic.

Ti-ai lua o canapea in forma de penis?

Ti-ai lua o canapea in forma de penis?

Imagineaza-ti ca un designer a creat o canapea in forma de penis. Cum ar fi sa mergi in vizita la medicul tau sau la spital, iar in sala de asteptare sa existe o asemenea…

Jocul zilei

Clipul zilei

Street Fighter 2 Artificii cu Tudor Gheorghe
Lupta in arena impotriva lui Sagat Cuvinte cheie: Chinez danseaza pe tudor gheorghe apropo petarde
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza