Robert Downey Jr., în rolul lui Leonardo da Vinci în filmul „Assassin’s Creed”

De: Cătălina Matei / 15.09.2014, 09:06
Robert Downey Jr., în rolul lui Leonardo da Vinci în filmul
Potrivit unor zvonuri apărute în presa internaţională, Robert Downey Jr. l-ar putea interpreta pe Leonardo da Vinci în filmul "Assassin's Creed" - o adaptare cinematografică a francizei de jocuri video cu acelaşi titlu.

Conform Mediafax, informaţia a fost publicată iniţial pe Moviepilot, dar a fost ştearsă, iar subiectul este discutat, în prezent, pe site-ul Reddit.

Actorul Michael Fassbender rămâne în continuare protagonistul filmului. Acesta a anunţat anterior că, deşi echipa se uită la jocuri pentru a găsi inspiraţie, ei sunt dornici să amestece şi să introducă intrigi noi. De asemenea, Justin Kurzel este, probabil, în continuare implicat în proiect în calitate de regizor.

Filmul „Assassin’s Creed”, o adaptare cinematografică a francizei de jocuri video cu acelaşi titlu, este programat să fie lansat pe 22 mai 2016.

Actorul Robert Downey Jr. ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 75 de milioane de dolari.