Robert Pattinson se iubeşte cu FKA Twigs

Apropo.ro / 05.09.2014, 09:00
Robert Pattinson se iubeşte cu FKA Twigs
Robert Pattinson se iubeşte cu dansatoarea şi cântăreaţa FKA Twigs. Actorul este îndrăgostit lulea.

Robert Pattinson a fost surprins în compania unei tinere brunete, despre care se vehiculează că ar fi noua iubită a actorului. Aceasta are 26 de ani.

Surse apropiate celor doi susţin că el este amorezat bine de bruneta Tahliah Barnett, pe numele ei real, care este dansatoare şi cântăreaţă, şi poartă numele de scenă FKA Twigs.

Twigs

Tahliah Barnett a declarat că nu are o relaţie de iubire cu Pattinson şi că nu are nimic de împărţit cu fosta lui iubită, Kristen Stewart. Ea îi este doar o prietenă şi o tipă interesată de cariera ei muzicală. Şi de dansatoare. Nu asta am spus şi noi?

FKA Twigs are rădăcini jamaicane, după tată, şi engleze şi spaniole, după mamă. Talentul artistic este moştenit de la mamă. La 17 ani, Twigs se muta în Londra pentru a-şi urma visul de dansatoare. A lucrat în echipa de dansatori a lui Kylie Minogue, Ed Sheeran, Taio Cruz. A apărut alături de Jessie J în videoclipul acesteia „Do it like a Dude”, apoi şi în Price Tag. 
 
În 2013, Twigs a lansat un videoclip pentru primul ei single intitulat Water Me, regizat de Jesse Kanda. Nu este numai cantăreaţă şi dansatoare, ci şi producătoare şi regizor pentru videoclipurile sale, dar şi pentru ale altor staruri.