Robin Williams ar putea deveni personaj într-un joc video

De: Cătălina Matei / 19.08.2014, 09:47
Robin Williams ar putea deveni personaj într-un joc video
Aproape 110.000 de admiratori ai actorului Robin Williams au semnat o petiţie online prin care cer companiei japoneze de jocuri video Nintendo să creeze un personaj pentru saga "Zelda" care să poarte numele artistului. Se pare că actorul era un împătimit al jocului.

Sute de mii de persoane au semnat, până în prezent, o petiţie online pentru a susţine această propunere tribut adusă actorului american, care a murit săptămâna trecută şi care era un mare fan al francizei „Legend of Zelda”, informează Mediafax.

Actorul, care a apărut în reclamele companiei Nintendo de mai multe ori, a îndrăgit atât de mult jocul încât şi-a numit fiica Zelda, făcând referire la unul dintre personajele seriei.

Foto: Hepta

„Robin Williams a fost iubit la Nintendo”, a declarat filiala americană a grupului japonez, vineri, într-un comunicat.

 „Noi apreciem valul de susţineri din partea jucătorilor şi am luat la cunoştinţă cererea fanilor de a-l onora într-un viitor joc”, se mai arată în comunicat.

„Până acum nu s-a decis nimic, dar luăm în calcul această solicitare”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Nintendo în Japonia.

Robin Williams a fost găsit mort pe 11 august, la vârsta de 63 de ani, în reşedinţa sa din California. Autorităţile americane au anunţat pe 12 august că actorul s-a sinucis, spânzurându-se cu o curea.

Anchetatorii au găsit tăieturi pe încheietura mâinii stângi a actorului, iar un briceag era în apropierea cadavrului. Pe vârful briceagului erau urme care par a fi de sânge uscat, astfel că vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili compoziţia substanţei depistate.