Rocsana Marcu. APROPO, azi am chef de…

De: Cătălina Matei / 24.07.2014, 09:02
Rocsana Marcu. APROPO, azi am chef de…
O tură cu rolele prin parc? Sună bine! O îngheţată cu aromă de mango şi topping de caramel? Yammiii! O după-amiază, în şezlong, la malul mării? De vis! Un salt cu paraşuta? Palpitant! O ieşire cu prietenii la bere, în Centrul Vechi? Minunat! Hai să vedem de ce au chef azi vedetele noastre…

Partenera de prezentare a lui Răzvan Botezatu de la ”StarMatinal”, emisiunea transmisă de Antena Stars, se declară dependentă de mare şi plajă. Şi cum vara s-a instalat cu drepturi depline, adică ceva caniculă şi ploi torenţiale, bineînţeles că Rocsana îşi doreşte o escapadă pe Litoral.

”Am chef de mers la mare, la soare, la plajă! Îmi este dor să alerg în fiecare dimineaţă (înainte să înceapă ) pe malul mării pentru a mă menţine în formă şi pentru a beneficia de aerosoli”, ne-a mărturisit vedeta Antena Stars.

Foto: Facebook

Şi chiar ar avea nevoie de o zi de odihnă, dacă ţinem cont de programul încărcat pe care îl are în timpul săptămânii. ”Mă trezesc la 4 dimineaţa şi fac o baie prelungită. Asta este ritualul meu, e singurul moment din zi când la noi în casă e linişte: nu se aud copiii jucându-se, câinii lătrând, nu miaună nici pisica şi nici nu cântă vreun papagal. Apoi îmi beau cafeaua, îmi pregătesc hainele şi plec spre redacţie. La 6.00 sunt deja acolo, citesc presa, mă consult cu producătorul emisiunii şi cu Răzvan Botezatu, partenerul meu de prezentare de la . De la 7.30 intru la machiaj şi păr. Emisiune în direct de la 9 la 12, apoi două ore şedinţa de sumar. Îmi rezolv prin oraş diverse probleme organizatorice, iar de la 16.00 merg la şcoală şi grădiniţă să le iau pe fete. Urmează programul cu Mayra şi Indira: lecţiile de pian, de spaniolă, înot etc. Seara ne găseşte epuizate, dar fericite. Cea care citeşte povestea de seară este acum Mayra, iar prima care adoarme sunt…eu!”, declara Rocsana Marcu pentru kidmagia.ro.