Românca răpită de extratereştri dezvăluie: „Aveau capul alb şi ochi negri lucioşi, de parcă erau daţi cu miere”

Apropo.ro / 27.07.2018, 15:41
Românca răpită de extratereştri dezvăluie:
Femeia răpită de extratereşti vorbeşte: "M-au absorbit ca un aspirator. M-au ţinut două ore la ei în OZN!"

Viaţa Mariei Ghiorghiu, femeia care a stat faţă în faţă cu extratereştri, bate filmul! Aceasta a intrat în direct, în cadrul emisiunea „Agentul Vip”, de la Antena Stars, şi a povestit detalii incredibile despre felul în care arătau extratereştri.

„Extratereştri aveau capul alb lucios şi strălucitor, ochii imenşi, orbitele mari cât pumnul în care se roteau doi ochi negri lucioşi, de parcă erau daţi cu miere. Nas nu aveau, doar o gură rombică, cu negru la interior, un negru precum întunericul”.

A fost răpită de ei, pentru două ore, conform timpului de pe Pământ. Celor cărora le-a povestit despre această experienţă, au fost sceptici şi s-au uitat lung la ea.

„Extraterestrul este mic de statură, 1,20-1,30 centimetri, are culoarea cimentului ud, gri cenuşiu. Era în picioare, cu spatele la mine. Avea braţele lungi, până dincolo de mijlocul picioarelor, capul oval şi părea ca un om, ce tocmai a ieşit în curte ca să ia aer!”

Maria mai povesteşte că extratereştrii ar fi venit acasă la ea, însă femeia spune că nu i-ar fi fost deloc teamă. Ea susţine că extratereştrii nu caută să ne facă rău, ci din contră, aceştia ar vrea să ne oprească de la autodistrugere.