România, Grecia şi Scoţia – destinaţii de vacanţă pentru Răzvan, Dani şi Flavia

De: Nicoleta Nicolae / 31.08.2015, 12:00
România, Grecia şi Scoţia – destinaţii de vacanţă pentru Răzvan, Dani şi Flavia
Echipa de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” a revenit de azi pe micul ecran, cu forţe proaspete, că doar ce s-a întors din vacanţă. Răzvan, Dani şi Flavia au ales fiecare câte o destinaţie diferita în care să se odihnească sau să se distreze.

Aşa cum era de asteptat, Dani a avut o vacanta…sportiva. Matinalul de la Antena 1 a participat la doua curse, iar ultima parte a timpului liber si l-a petrecut pe plajele din Grecia, unde principala activitate a fost kite-ul. Fara telefon sau vreun alt mijloc de comunicare, Dani s-a bucurat de valuri si de soare de dimineata pana seara.

Pentru Razvan vacanta de vara a insemnat timp petrecut alaturi de copiii sai, cu care a ales sa se plimbe prin diferite zone din tara. Pentru ca pasiunea pentru sporturile de apa se mosteneste in familia de la ‘Neatza, Razvan a profitat de zilele libere si pentru a face wake-board.

Flavia a ales sa-si petreaca vacanta alaturi de iubitul ei in Anglia si Scotia. “In ciuda faptului ca ador marea si soarele, anul acesta am ales sa merg intr-o vacanta „culturala”. 🙂  Am vizitat Londra si alte dati, dar de cele mai multe ori mergeam la workshop-uri de dans. De aceasta data m-am comportat ca un adevarat turist. Pe langa principalele obiective am vazut niste spectacole de teatru absolut superbe. „The woman in black” la Fortune Theatre, „High society” la Old Vic Theatre, „1984” la Playhouse Theatre, „The importance of being Ernest” la Vaudeville Theatre, si „As you like it” la faimosul   Shakespeare’s Globe Theatre.”, povesteste frumoasa vecina de la Neatza. Dupa 6 zile si multe spectacole in Londra, cei doi au mers in Ediburgh, Scotia, unde se desfasoara in paralel doua mari festivaluri de teatru : Frindge Festival si Edinburgh Internatinal Festival. “Am avut ocazia sa o vad pe Juliette Binoche in ” Antigona” si pe Robert Lepage in spectacolul „887”. Ultima parte a vacantei mi-am petrecut-o tot in Anglia, la Chester si la Stradford-Upon-Avon, unde am vizitat locul de nastere a lui Shakespeare..si surpriza finala a vacantei a fost biletul la „Othello”, una din piesele mele preferate, la Royal Shakespeare Company.Pe parcursul vacantei mi-am revazut si prieteni, colegi dragi, am mancat fish and chips, am baut Pimms, si am facut plimbari lungi ( sub umbrela ) pe malul Tamisei”, a mai adaugat Flavia.