„Românii au talent”, lider de audienţă

Apropo.ro / 08.04.2013, 12:08
Peste 6,5 milioane de telespectatori au urmărit vineri seara prima semifinală din noul sezon al emisiunii "Românii au talent".

Ediţia de vineri a emisiunii „Românii au talent” a fost şi semifinala cu cele mai bune cifre de audienţă înregistrate de la lansarea programului şi până în prezent, informează Pro TV.
Peste 6,5 milioane de români au urmărit prima semifinală din acest sezon în minutul de maximă audienţă, de la 21.21, înregistrând în acel moment audienţe de 13 ori mai mari decât Antena 1, cu 35 de puncte de rating şi 54,7% cota de piaţă, în timp ce Antena a avut 2,6 puncte de rating şi 4% cota de piaţă.
Fie că au cântat la acordeon sau cu vocea, au prezentat numere de dans irlandez, acrobaţii cu bicicleta sau cu tacul de biliard, au interpretat melodii din repertoriul clasic sau au prezentat momente speciale de parkour sau ventrilocie, cele 12 numere cu care s-au prezentat primii semifinalişti au încercat să impresioneze pentru a putea ajunge în marea finala din 10 mai.

Pentru ocuparea locului al treilea şi un loc în finală, lupta s-a dat între Orheanu Ştefan, de 13 ani, cu al său număr de dans irlandez, şi momentul de acordeon clasic oferit de Ghenadie Rotari. Andra l-a declarat preferatul său numărul de dans irlandez al lui Ştefan Orheanu, în timp ce Andi Moisescu şi Mihai Petre au considerat că cel care merită să meargă mai departe în finală este Ghenadie Rotari, tânărul de 21 de ani, din Chişinău.
Astfel, în urma deciziei juriului şi a voturilor telespectatorilor, în finală vor merge Artene Gabiela, Vlad Grigorescu şi Ghenadie Rotari.

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de Cosmote.

Mai multe detalii pe MEDIAFAX!