Românii au talent! Şi copiii juraţilor la fel!

De: Mioara Tronaru, Nicoleta Nicolae / 16.02.2013, 10:00
Românii au talent! Şi copiii juraţilor la fel!
Caută şi jurizează talente din toate colţurile ţării, însă juraţii şi prezentatorii de la “Românii au talent” au şi ei propriii talentaţi chiar în sânul familiei!

Mihai Petre

„La 2 luni mă bucur de un super talent al copilului meu: faptul că e cuminte! Ne înţelegem foarte bine şi am învăţat tipurile de plâns: plânsul tip „mi-e foame!” şi plânsul tip „schimbă-mă!”.

Andi Moisescu

David, băiatul cel mare a lui Andi Moisescu este stăpânul pârtiilor. Aflaţi în vacanţă la munte, David a participat la o competiţie de schi pentru copii, clasându-se pe locul I. „Dacă ăsta e sentimentul când copilul tău ocupă locul I la un concurs de schi, mă întreb ce te încearcă atunci când intră la facultate!”, au declarat Andi şi Olivia.

Luca nu se dă în vânt după sporturile de iarnă, dar are un talent aparte! „Talentul de a te da pe spate fără a face nimic”, după cum declară Andi. Reuşeşte să atragă toate privirile indiferent unde merge şi să fie imediat în centrul atenţiei!

Pavel Bartoş

Rita, fiica cea mică a lui Pavel Bartoş este o pictoriţă foarte talentată. „Am fost surprinşi de desenele ei, pictează senzaţional. În cea mai mare parte a desenelor trebuie să existe neapărat şi un membru al familiei: ori mami, ori tati”, povesteşte Pavel.

Cât o priveşte pe Eva, fiica cea mare a prezentatorului de la „Românii au talent”, ei bine, ea şi-a dezvoltat aptitudinile muzicale. „Eva cântă la pian şi o face foarte bine. Suntem o familie artistică, ce să mai!”.

Andra

La nici doi anişori, micul David îşi etalează deja talentele… deocamdată prin casă. „De curând a fost pe la noi Gigel Frone însoţit, bineînţeles de chitară. De îndsssssată ce a început să cânte, David s-a îndreptat spre pian şi a început să apese pe clape!”, povestesc Andra şi Cătălin. „Mă bucur foarte mult că moşteneşte talentul muzical al mamei sale şi tare mă tem să nu moştenească talentul meu la dans. După cum se mişcă în pampers…se vede că e al meu!”, a povestit Cătălin Măruţă.