Romfilatelia la Olimpiada alba

Apropo.ro / 31.01.2006, 17:52
Romfilatelia la Olimpiada alba
Clubul Diplomatic, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Romfilatelia – iata reperele unei noi lansari filatelice. Dedicata atât evenimentului în sine cât și celei mai numeroase delegații de sportivi pe care România a avut-o vreodata laClubul Diplomatic, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Romfilatelia – iata reperele unei noi lansari filatelice.

Dedicata atât evenimentului în sine cât și celei mai numeroase delegații de sportivi pe care România a avut-o vreodata la Olimpiadele albe, emisiunea filatelica ” Jocurile Olimpice de iarna – Torino 2006 ” îmbina armonios legatura dintre arta grafica și frumusețea sporturilor de iarna.

Referindu-se la noua lansare filatelica, Octavian Morariu, președinte COSR a declarat: „Constatam ca, cel puțin pentru Romfilatelia, sportul românesc a ramas o prioritate confirmata periodic” iar Cristina Popescu, președinte director general Romfilatelia a precizat ca: ” Timbrele, realizate în bloc, sunt de fapt o transcriere artistica a chiar esenței și spiritului Jocurilor Olimpice”.

Au participat, pe lânga, Octavian Morariu, președinte COSR Octavian Belu, consilier de stat, Iolanda Balaș-Söter, sportivi ce vor concura la apropiatele Jocuri Olimpice de la Torino, reprezentanți ai COSR și Romfilatelia.

Prezența, la eveniment, a multiplei campioane olimpice, Elisabeta Lipa, cea care, pe 9 decembrie 2005, a alergat cu torța olimpica pe strazile Romei, speram sa fie de bun augur pentru echipa sportivilor români.

Aceasta emisiune de excepție va putea fi gasita în toate oficiile poștale și magazinele Romfilatelia din București și din țara, începând cu 1 februarie a.c.Tags: