Romica Jurca stătea la bancuri despre regimul comunist chiar cu Nicu Ceauşescu

De: Nicoleta Nicolae / 22.05.2015, 17:00
Romica Jurca stătea la bancuri despre regimul comunist chiar cu Nicu Ceauşescu
Romica Jurca, cea care prezintă vremea de 28 de ani, iar de 37 lucrează la prognoză, povesteşte mâine la „Refresh by Oana Turcu” faptul că, în timpul facultăţii, stătea la bancuri despre regimul comunist cu nimeni altul decât Nicu Ceauşescu.

„L-am cunoscut pe Nicu Ceauşescu în facultate, era mai mare decât mine cu trei ani. În pauze venea şi ne întreba dacă ştim bancuri cu babacii lui. Nu ştiam ce să răspundem, dacă era o provocare… La final el dădea tonul şi spunea bancurile”, îşi aminteşte Romica Jurca. Tot ea se poate lăuda că a avut parte de o reclamaţie trăsnet: „Mi s-a întâmplat odată să fiu reclamată la institut pentru că am spus că va fi soare şi s-a întâmplat să plouă. Cineva a sunat şi le-a spus să mă concedieze”, dezvăluie invitata de mâine a Oanei Turcu.

Tot în cadrul ediţiei de mâine, prezentatorul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” mărturiseşte că a ajuns în televiziune din întâmplare. Radu avea însă încă din adolescenţă o pasiune pentru lumea artistică, doar că îşi dorea să devină… star rock! „În liceu îmi doream să am o trupă rock şi îmi propusesem să mă fac chitarist”, declară Radu Vâlcan. Considerat de multă lume un sex simbol, Radu nu stă pe gânduri când vine vorba să îşi dezvăluie defectele: „Am multe. Primul dintre ele ar putea fi că am nasul mare, al doilea că sunt foarte încăpăţânat şi merg până în pânzele albe cu o explicaţie chiar dacă, la un moment dat, ştiu şi eu că pierd firul”, recunoaşte invitatul Oanei Turcu. Cel care urmează să devină soţul Adelei Popescu vorbeşte deschis şi despre prima lui căsătorie: „M-am căsătorit de tânăr, prima dată, pentru că mi se părea cool. Sunt experienţe în viaţa asta prin care trebuie să treci ca să creşti, ca om”, e de părere el.