Rona Hartner: “N-am fost niciodată plătită la nivelul meu în România”

Apropo.ro / 07.11.2014, 13:40
Rona Hartner: “N-am fost niciodată plătită la nivelul meu în România”
A muncit mult să-şi facă un nume şi să ajungă acolo unde este astăzi. Este stabilită de 17 ani în Franţa, ţară care a răsplătit-o pentru pasiunea cu care îşi face meseria şi unde a câştigat banii adevăraţi. Rona Hartner vine acum în România cu scopuri precise, doar pentru contracte.
S-a lansat ca artistă în România, dar cel mai bine a câştigat în Franţa. Potrivit www.ziarulring.ro, Rona Hartner a declarat într-un interviu că la noi în ţară a fost plătită sub nivelul ei de pregătire. „Ani de zile n-am fost plătită pentru meseria asta, am făcut gratis nu ştiu câte filme şi scurtmetraje şi am investit bani să ajung ce sunt azi. Şase ani de facultate în România şi patru în Franţa au însemnat timp şi bani. În România nu se câştigă mai bine din film decât în Franţa, majoritatea producţiilor pe care le-am făcut în ţară erau aproape caritabile… Nu în România am câştigat bani din filme, asta e clar, aici n-am fost niciodată plătită la nivelul meu. În schimb, fac opere caritabile: sunt ambasadoarea Şcolii Augustin din judeţul Braşov, am înfiat la distanţă un copil din Filipine, mă ocup de o casă de bătrâni din România şi multe alte acţiuni”.
 
 
Foto: Mihai Stetcu – Antena 1
 
 
Rona Hartner are dubla cetăţenie, dar nu şi-a cumpărat încă o casă în România, deoarece domiciulul ei stabil este în Franţa. „Locuiesc în Franţa, unde am foarte multe proiecte şi mă împlinesc artistic. Sunt în al patrulea an la Facultatea de Belle Arte – cursurile pentru adulţi. În România stau câteva luni pe an, când am contracte. Neavând casă în ţară, vin şi stau exclusiv pentru contracte”, a mai spus vedeta.