Rosianu si Penescu, oameni de fotbal in topul vitezomanilor

De: Dragos Tanase / 08.08.2008, 11:16
Rosianu si Penescu, oameni de fotbal in topul vitezomanilor
Oamenii de fotbal au masini tari si circula cu viteze mari! Penescu si Rosianu sunt doar unii dintre ei.

Pornind de la cazul semnalat de colegii de la Clujeanul.ro, referitor la un sofer prins de aparatul radar circuland cu viteaza de 173 km/ora prin oras, am realizat un TOP 3 din care reiese ca tot oamenii de fotbal alearga "hergheliile" de cai putere, de sub capote, si mai putin oamenii obisnuiti care devin notorii doar atunci cand realizeza cate un record de viteza.

LOCUL 3: Cornel Penescu (FC Arges, "recidivist" auto)

Dupa ce a fost prins timp, luna trecuta, in timp ce isi conducea masina, un Mercedes SLR, cu 125 km/ora, patronul clubului FC Arges, Cornel Penescu, le-a spus nonsalant agentilor ca, din punctul lui de vedere, autoturismul pe care il conduce merita un Cod rutier numai al lui, doar are peste 600 de cai putere, scrie Pro TV.

Politistii au fost nevoiti sa faca un baraj, ca sa-l opreasca, s-a ales cu o amenda de 450 de lei si cu permisul suspendat.

In anul 2007, la Constanta, acelasi Penescu a trecut pe langa radar cu 130 de kilometri la ora.

Trei echipaje au pornit si atunci pe urmele lui.

 

LOCUL 2: Sofer din Cluj (poate fan al echipei CFR din localitate)

Soferul unui autoturism Ford a fost surprins pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, in dimineata zilei de 27 iulie, in jurul orei 3.00, conducand cu 173 de kilometri la ora, informeaza Clujeanul.ro!

Tanarul, in varsta de 22 de ani, din Cluj, care nu era vreun fotbalist sau personaj notoriu, a fost sanctionat cu 9 puncte amenda si, in plus, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pe o durata de 3 luni.

Vitezomanul a fost descoperit de catre politistii de la Serviciul Circulatie in cadrul programului initiat de Politia Romana "Stop accidentelor! Viata are prioritate!" ce se desfasoara in aceasta perioada in toata tara.

 

 

LOCUL 1: Emil Rosianu Emil Rosianu (chir daca era in afara localitatii)

Presedintele clubului de fotbal Poli Timisoara, Emil Rosianu, a fost prins de aparatul radar, in luna aprilie a anului 2005, circuland cu masina prin judetul Braila cu o viteza de 247 Km/ora, in masina fiind si doi copii minori.

Seful Politiei Rutiere brailene, Dumitru Budes, a declarat atunci ca in toata activitatea lui nu a mai auzit sa se fi inregistrat pe radar o asemenea viteza.

"Practic, este un record pentru municipiul si judetul Braila. Cunoastem cu totii ca un avion din categoria celor usoare decoleaza la 280 km/hm, dar acela este echipat corespunzator. Nici acest bolid nu cred ca s-ar fi oprit la aceasta viteza, la care a fost depistat", a completat subcomisarul Budes.

Rosianu a fost amendat cu doua milioane de lei si i s-a retinut permisul pe o perioada de trei luni.

Trimite si tu, pe Albumul Apropo, filme sau imagini cu personalitati sau oameni obisnuiti care incalca regulile de circulatie!

Motocicleta, adrenalina care aduce moartea

In urma cu doua luni, un tanar din Vrancea, care a trecut in viteza pe langa un echipaj de politie, a fost inregistrat de aparatul radar circuland cu o viteza de 205 km/ora pe motocicleta.

Politistii l-au urmarit 30 de km si au reusit sa-l opreasca.

L-au lasat fara permis pe aventurierul in varsta de 23 de ani si l-au anuntat ca are de achitat o amenda de 1000 de lei.

 

 

La jumatatea lunii iulie, alti doi motociclisti au fost suprinsi de radar in timp ce goneau cu peste 220 km/ora pe Drumul European 85, in afara localitatii Domnesti, viteza legala fiind de 120 km/ora.

Ca sa ii poata opri, agentii de la circulatie au fost nevoiti sa faca un filtru la peste 7 kilometri distanta, motociclistii recunoscand ca nu se grabeau, ci doar se distrau in timp ce se indreptau spre Bacau.

Tinerii au ramas fara permis pentru trei luni si au avut de achitat cate o amenda de 450 de lei.

 

 

Politistii rutieri incearca, prin diferite metode, sa previna accidentele provocate de viteza excesiva, dar nu intotdeauna isi ating tinta.

Campaniile video sunt destul de dure uneori, dar la fel ca si la actiunile antifumat, cei care sunt vizati de acestea incalca in continuare regulile de circulatie.

Varianta MOTO:

 

 

 

Varianta AUTO:

 

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Nunta cu capul in nori! (VIDEO)

Nunta cu capul in nori! (VIDEO)

O simpla cerere in casatorie pe pamant, in mijlocul padurilor amazoniene, nu a fost suficienta pentru cuplul britanic Darren McWalters si Katie Hodgson.

Sexul cu sotia adormita te baga dupa gratii

Sexul cu sotia adormita te baga dupa gratii

Un barbat din Marea Britanie a ajuns la inchisoare dupa ce a intretinut relatii sexuale cu sotia care dormea.

Madonna s-a transformat in

Madonna s-a transformat in "zombie" (FOTO)

Speram ca Madonna nu urmeaza modelul lui Michael Jackson, in ce priveste descompunerea corpului, caderea nasului, parului, schimbarea la fata.

Ce poate face o fata, cu limba, intr-un hotel?

Ce poate face o fata, cu limba, intr-un hotel?

Lucrezi intr-un hotel de renume si ce te interseaza ca toti clientii tai sa fie multumiti de serviciile pe care le ofera hotelul.

Jocul zilei

Clipul zilei

King of fighters Sfoara invizibila
Intra intr-o lume de neuitat a jocurilor arcade, a jocurilor de lupta. Cuvinte cheie: poanta sfoara invizibila strada masini
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza