Roxana Ciuhulescu găteşte alături de fetiţa ei

Apropo.ro / 19.03.2015, 15:04
Roxana Ciuhulescu găteşte alături de fetiţa ei
Roxana Ciuhulescu a gătit la Antena Stars împreună cu fetiţa ei, Ana. Cele două, mamă şi fiică, au fost invitatele lui Nicolai Tand la „Star Chef”.
Micuţa este la fel de energică precum mama ei, care, pasionată de când se ştie de sport, a mers la aerobic până în luna a VII-a de sarcină, iar apoi, pentru că antrenoarea a refuzat să o mai primească în sală, a făcut aqua gym până în ziua în care a născut. 
 
Foto: Antena Stars
 
Renumită pentru lungimea picioarelor, Roxana recunoaşte că a fost complexată de înălţimea ei, care i-a atras şi numeroase porecle, precum „Girafa” sau „Stix”. „În copilărie am suferit foarte tare. În clasa a IX-a aveam deja 1.92. eram un fel de Albă ca zăpada şi… cei mulţi pitici”, îşi aminteşte ea. Zina Dumitrescu a fost cea care a ajutat-o să îşi învingă îndoielile atunci când a văzut-o prima dată şi i-a spus: „Paris scrie pe fruntea ta!”. De la cine a moştenit pasiunea pentru maşini, de ce nu s-ar mai urca niciodată pe motocicletă şi cum a ajuns în televiziune, Roxana Ciuhulescu povesteşte sâmbătă, de la 12:00, la „Star Chef”.