Roxana Ciuhulescu şi-a dus fiica la Kangoo Jumps

De: Nicoleta Nicolae / 18.09.2014, 07:00
Roxana Ciuhulescu şi-a dus fiica la Kangoo Jumps
Vedeta de televiziune a mers însoţită de fiica sa, Ana, la un program special de sport, dedicat copiilor cu vârste între 10 şi 14 ani.

Diana Ştirbu, instructor internaţional de kangoo jumps, a lansat miercuri, 17 septembrie programul pentru copii Jumping Kids la Cambridge School of Bucharest alături de invitatele speciale Roxana Ciuhulescu şi Ioana Ginghină.

“Jumping Kids motivează copiii să aibă activitate fizică şi-i ajută să se dezvolte armonios. Ghetele kangoo jumps sunt atât de distractive, încât ei uită de efortul fizic, iar clasa de aerobic este stucturată tot pe coregrafie. Nivelul grupei este unul pentru începători. Nu este necesar să aibă o pregătire înainte, scopul grupei fiind acela de a-i ajuta să capete rezistenţă, să înveţe să facă exerciţii corect şi să se obişnuiască să facă sport”, spune Diana Ştirbu.

 

Mi se pare lăudabilă acţiunea Dianei pentru că în ziua de azi sunt foarte mulţi copii supraponderali care au nevoie de mişcare şi sper să se extindă în foarte multe şcoli. Am participat cu drag alături de Diana care este o persoană minunată şi sper ca pe viitor să avem şi alte acţiuni împreună”, declară Roxana Ciuhulescu, care a venit la eveniment impreuna cu fiica ei, Ana.

 “M-am bucurat mult de invitatia Dianei Stirbu de a veni alaturi de ea sa facem miscare impreuna cu elevii de la Cambridge. Este esential ca cei mici sa faca sport, iar antrenamentele kangoo jumps pot fi foarte dragute si distractive, asa ca miscarea poate deveni placere! Trebuie sa le umplem timpul cu activitati creative si distractive, care sa-i scoata din aceasta lume „statica”. De aceea am facut eu si eu programele MiniArtShow by Ioana Ginghina si ma bucur ca mai sunt oameni ca Diana care se gandesc la programe pentru copii, prin care sa-i ridicam de pe scaune”, declara Ioana Ginghina.

Programul Jumping Kids este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani şi implică două antrenamente pe săptămână: unul Kids Dance Aerobics şi unul de kangoo jumps, de aceea numărul de kilograme minim admis este de 30. Odată înscrişi în grupa Jumping kids părinţii participanţilor primesc pe mail sfaturi pentru o alimentaţie corectă de care trebuie să ţină cont pe parcursul antrenamentelor.