Roxana Ionescu nu s-a dezlipit de Botezatu la petrecerea Oanei Roman

Apropo.ro / 15.04.2013, 10:00
Roxana Ionescu nu s-a dezlipit de Botezatu la petrecerea Oanei Roman
Cei doi s-au imbratisat, au glumit si au stat impreuna mai toata seara!

 

 
Oana Roman si-a serbat ziua de nastere sambata seara la un luxos salon de evenimente din Capitala. Invitatii au sosit plini de cadouri si s-au distrat pana dimineata alaturi de sarbatorita! De la petrecere nu au lipsit Roxana Ionescu si Catalin Botezatu, prieten bun de-al Oanei Roman. Mama Natura a venit din timp si s-a distrat alaturi de amicele ei, iar la sosirea lui Botezatu la Jubile The Ballroom Primaverii, Roxana a fost toata numai un zambet. S-a imbratisat cu designerul, i-a zambit, i-a soptit ceva la ureche, s-au pozat impreuna si pana cand  a plecat de la petrecere, Mama Natura a stat numai in preajma lui Bote, care nu pierde nicio ocazie de a o complimenta.
 
Botezatu si Roxana Ionescu
 
„Roxana este cea mai sexoasa femeie. Cand sunt intr-o relatie, prefer ca femeia de langa mine sa ma astepte imbracata intr-o camasa de-a mea si sa fie goala de la mijloc in jos”, a spus Bote intr-un interviu despre Roxana Ionescu.
 
Mioara Roman, Oana Roman si iubitul ei
 
La ziua de nastere a Oanei Roman au fost aproape 200 de invitati, iar printre vedetele care i-au spus “La multi ani” s-au aflat Cristi Brancu si Oana Turcu, Madalin Ionescu alaturi de sotia lui, Cristina Siscanu, Tania Budi, Mihai Albu, Rocsana Marcu, Adrian Minune si multi altii. Mioara Roman, mama Oanei, a parut incantata de noul iubit al fiicei sale, cei trei pozandu-se impreuna pentru a demonstra tuturor cat sunt de fericiti.