Roxana Ionescu s-a despărţit de iubit

Apropo.ro / 08.12.2014, 17:47
Roxana Ionescu s-a despărţit de iubit
Roxana Ionescu a decis să se despartă de iubitul său din Timişoara, omul de afaceri Tinu Vidaicu. Aceasta a fost prima relaţie serioasă pe care “Mama Natură” a avut-o după divorţul de soţul ei, Laurenţiu.
Foto: Facebook
 
 
De când s-a îndrăgostit de Tinu Vidaicu, Roxana făcea destul de des naveta la Timişoara. Se pare că acest lucru a şi dus la ruptura dintre ea şi fostul său iubit: distanţa! Ea a luat decizia de a se despărţi, pentru că a considerat că relaţia a început să scârţâie şi să nu mai fie la fel de frumoasă ca la început. Potrivit Wowbiz.ro, surse din preajma fostei “Mama Natură” susţin că din cauza job-urilor pe care le are, fiind foarte solicitată în această perioadă, Roxana nu mai putea  face faţă deplasărilor pe ruta Bucureşti – Timişoara, iar Tinu stătea mai mult acolo şi obişnuia să vină mai rar la Bucureşti.  
 
 
Foto: Facebook
 
 
“E adevărat că Roxana nu mai este cu Tinu Vidaicu! Ea a fost cea care a luat hotărârea, întrucât nu mai putea să facă faţă drumurilor dese până în oraşul de pe Bega! Bărbatul venea foarte rar la Bucureşti, deşi Roxana îl ruga şi, uite aşa, încet-încet, s-a ajuns la final! Mai mult, faptul că el i-a cerut să se mute la Timişoara şi ea nu a vrut a dus la o ruptură definitivă”, scrie Wowbiz.ro.