Roxana Nemeş şi Mihai Chiţu, idilă la “Cireaşa de pe tort”?

De: Nicoleta Nicolae / 07.05.2015, 08:00
Roxana Nemeş şi Mihai Chiţu, idilă la “Cireaşa de pe tort”?
Roxana Marcu, Mihai Chiţu, Florin Maxineanu şi Roxana Nemeş sunt vedetele invitate la “Cireaşa de pe tort” de joi până duminică (7 - 10 mai), la Prima TV. “Găteşte ce-ţi place” este tema propusă de maestrul Horia Vîrlan, pentru cele patru staruri.

Mihai Chiţu şi Roxana Nemeş s-au simpatizat şi au devenit apropiaţi, încă din prima seară petrecută la „Cireaşa de pe tort”. Cei doi s-au cunoscut la cina pregătită de Roxana Marcu şi între ei a fost atracţie la prima vedere. Gazda i-a aşezat la masă unul lângă altul, astfel că Mihai a avut ocazia să afle lucruri interesante despre Roxana Nemeş. Foarte veselă, plină de viaţa şi pusă pe glume, Roxana Marcu le-a servit invitaţilor, pe lângă preparatele făcute de ea şi câteva pastile pentru stomac, pe care să le folosească în cazul în care mâncarea le pică greu. Blonda şi-a întâmpinat oaspeţii cu palincă flambată, motiv pentru care Mihai şi-a ars buza, iar Florin a fost la un pas să se taie, deoarece paharul din care a băut licoarea în flăcări s-a spart. Cina organizată de blondă s-a încheiat cu cântec şi voie bună şi cu Florin care a căzut de pe un scaun. Dacă vreţi să vedeţi cum s-a  întâmplat, nu rataţi “Cireaşa de pe tort” joi, 7 mai, de la ora 19:30, la Prima TV.

Vineri, 8 mai, Mihai Chiţu înlocuieşte microfonul cu ustensilele pentru gătit. Atent la detalii şi dornic să o impresioneze pe Roxana Nemeş, artistul a cumpărat special pentru blondă căpşune, fructele preferate ale cântăreţei. Ca şi gazdă, Mihai a avut emoţii, cu atât mai mult cu cât Florin l-a tachinat toată seara şi l-a întrebat cum a preparat fiecare fel de mâncare.

La cina organizată de Florin Maxineanu, idila dintre Roxana Nemeş şi Mihai Chiţu a continuat. Cei doi nu s-au scăpat din priviri nicio secundă. Ba chiar s-a glumit pe această temă, astfel că ei au fost numiţi fini, iar Roxana Marcu şi Florin s-au autointitulat naşi. Mihai i-a cântat Roxanei Nemeş piesa lui “Joc de noroc”, iar Florin a adus special pentru ei nişte căpşune cu frişcă, pe care cei doi le-au mâncat împreună, ca doi îndrăgostiţi. Oare acesta să fie cel mai nou cuplu din showbiz? Aflaţi sâmbătă, 9 mai, la “Cireaşa de pe tort”.

Impresionată de piesa cântată de Mihai, Roxana Nemeş a reascultat melodia şi când i-a venit rândul să gătească. Rondele de vinete cu roşie şi brânză, paste cu mozarella şi spanac şi tiramisu au fost câteva dintre preparatele pe care le-a pregătit pentru cină. Deşi nu mănâncă carne, blonda a vrut să facă pentru invitaţii ei şi ceafă de porc la grătar cu cartofi prăjiţi. Roxana şi-a întâmpinat musafirii cu căpşune cu frişcă şi prosseco şi le-a cântat piesa “Vorbele tale”. Cum a decurs, însă, reîntâlnirea cu Mihai, după seara petrecută la Florin, aflaţi duminică, 10 mai, de la ora 19:30, urmărind “Cireaşa de pe tort”, la Prima TV.