Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic, interviuri exclusive pe covorul roşu, la Globurile de Aur 2015

Apropo.ro / 07.01.2015, 10:55
Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic, interviuri exclusive pe covorul roşu, la Globurile de Aur 2015
Luna ianuarie aduce la E! cele mai importante evenimente din lumea vedetelor din cinematografie. Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic relatează în direct de pe covorul roşu, în show-ul “Live From The Red Carpet: Globurile de Aur 2015”, difuzat în direct în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, de la ora 1:00.
De la interviuri în exclusivitate cu cele mai mari vedete până la ţinute uluitoare, create de cei mai buni designeri din lume, această defilare extravagantă, suprema etalare de forţe de dinaintea decernării premiilor, vă face să vă simţiţi ca şi când aţi fi acolo în persoană!
 
Foto: E!
 
Miercuri, 14 ianuarie, de la ora 22:00, E! va difuza “Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2015”, o ediţie dedicată acestei ceremonii, în care Kelly Osbourne, Giuliana Rancic, Kathy Griffin şi Brad Goreski vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.
 
Foto: E!
 
Sezonul premiilor continuă la E!, în luna ianuarie, cu “Live From The Red Carpet: Premiile Screen Actors Guild 2015”, pe care o puteti urmări în noaptea de 25 spre 26 ianuarie, de la ora 01:00. Cu această ocazie, telespectatorii vor putea intra în culisele uneia dintre cele mai strălucitoare nopţi de la Hollywood, căci vedetele îşi arborează ţinutele de gală şi păşesc pe covorul roşu, pentru a sărbători cele mai mari reuşite din domeniul filmului şi televiziunii, la cea de-a 21-a ediţie anuală a Premiilor “Screen Actors Guild”. Materialul este completat de clipuri în exclusivitate şi interviuri cu cele mai mari vedete. E! surprinde fiecare moment fascinant, oferind detalii de culise despre speranţele celor nominalizaţi şi opinii ale experţilor cu privire la cei care vor avea succes în această seară.
 
Foto: E!
 
Emisiunea specială “Fashion Police”, în care juriul va da verdicte în ceea ce priveşte ţinutele vedetelor de pe covorul roşu al Premiilor “Screen Actors Guild 2015”, va fi difuzată miercuri, 28 ianuarie, de la ora 22:00.