S-a aflat cine îl înlocuieşte pe Răzvan Ciobanu în juriul „Bravo, ai stil!“: „Voi fi extrem de sever pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume”

De: Cristiana Trifu / 12.01.2018, 10:34
S-a aflat cine îl înlocuieşte pe Răzvan Ciobanu în juriul „Bravo, ai stil!“:
Răzvan Ciobanu nu va mai apărea la emisiunea „Bravo, ai stil”. Designerul a explicat de ce a luat această decizie.

„A fost singurul proiect TV din care mi-am dorit să fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer şi clienţii mei au avut de suferit.  Aşa că am ales că pentru o perioadă să mă ocup exclusiv de atelier, clienţi şi colecţii noi. Dar sunt recunoscător celor din famila Kanal D că au avut încredere în mine să îmi pună pe umeri aşa o parte importantă din show.

Sigur că „porţile” rămân deschise şi poate vom mai avea colaborări în viitor. Acum am nevoie să petrec timp cu mine că designer. Sigur că nu a fost o decizie simplă. Dar asta simt că trebuia să fac. „Bravo, ai stil!” este, practic,  „copilul” pe care l-am crescut şi la care am contribuit trei sezoane. Mulţumesc echipei pentru că a crezut în mine!”, a spus Răzvan Ciobanu.

Reprezentanţii Kanal D au anunţat cine îl va înlocui pe Răzvan Ciobanu la masa juriului „Bravo, ai stil!“, al cărui nou sezon va debuta la jumătatea lunii ianuarie.

Răzvan Ciobanu a slăbit peste 40 de kilograme! Ce dietă a urmat

Creatorul de modă Cătălin Botezatu se alătură juriului emisiunii „Bravo, ai stil! All Stars“, care va debuta la Kanal D pe 22 ianuarie şi va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 16.30.

„Postura mea alături de membrii juriului sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în acelaşi timp, şi una extrem de severă pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar şi ceilalţi membri ai Juriului vor avea în mine un partener, un susţinător, un prieten, care, însă, nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecţie dură. Mă aştept din partea feţelor la profesionalism, atitudine şi, nu în ultimul rând, la styling“, a spus celebrul designer.