S-a despărţit Will Smith de soţia sa?! Iată declaraţia actorului!

Apropo.ro / 31.10.2013, 11:06
S-a despărţit Will Smith de soţia sa?! Iată declaraţia actorului!
Actorii Will Smith şi Jada Pinkett Smith, despre al căror mariaj se spune că ar fi unul dintre cele mai solide de la Hollywood, s-ar fi separat de probă.

Potrivit Daily Mirror, care citează o sursă apropiată cuplului, lucrurile au devenit destul de tensionate între cei doi, de câteva luni. Informaţiile despre o posibilă despărţire a celor două vedete circulă de multe luni în presa americană, însă Will şi Jada au negat acest lucru. Mai mult, la începutul anului, Will Smith a glumit în emisiunea TV a actriţei Queen Latifah spunând că, atunci când a aflat din presă despre despărţirea lor, el se afla chiar în pat cu soţia sa.

În prezent, actorul se află la New Orleans, după ce a încheiat filmările pentru noul său lungmetraj, „Focus”. RadarOnline informează că soţia sa, Jada, cu care s-a căsătorit în 1997, s-a mutat în locuinţa din California a fratelui ei.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Jada a scris: „Will şi cu mine putem face ce dorim pentru că avem încredere unul în celălalt. Asta nu înseamnă că avem o relaţie deschisă. Înseamnă că avem o relaţie matură”.