S-a inspirat din mariaje eşuate! Whoopi Goldberg scrie o carte despre căsnicie

De: Nicoleta Nicolae / 13.11.2014, 14:40
S-a inspirat din mariaje eşuate! Whoopi Goldberg scrie o carte despre căsnicie
Actriţa americană Whoopi Goldberg va scrie o carte satirică despre căsnicie, inspirându-se din cele trei mariaje eşuate ale sale, în care va împărtăşi cu fanii părerile sale despre neajunsurile căsniciei şi va încerca să arate de ce unele relaţii nu funcţionează.
Actriţa şi vedeta de televiziune Whoopi Goldberg, care a fost căsătorită de trei ori, a semnat o înţelegere cu editura Hachette Books pentru a scrie o carte în care îşi va exprima părerea privind dezavantajele căsniciei şi va oferi explicaţiile sale legat de motivele pentru care unele relaţii nu funcţionează, informează contactmusic.com.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
„Mi-am dat seama că, având în vedere că sunt una dintre persoanele care a greşit adeseori, aş avea nişte sfaturi privind motivele pentru care cineva nu dă tot ce are mai bun într-o relaţie. Mi-am dat seama că sunt unele lucruri pe care trebuie să le accepţi despre tine în viaţă, cum ar fi să îţi administrezi singur propriile aşteptări, să spui adevărul, să ţii un echilibru între dragostea adevărată şi alte aspecte ale vieţii, incluisv averea şi chiar celebritatea. E greu să ştii ce planuri are cealaltă persoană, dar dacă cineva vă spune «mă completezi»… Fugiţi!”, a declarat Whoopi Goldberg.
 
Cartea, care nu are încă un titlu, va fi publicată în septembrie 2015, scrie Mediafax. Whoopi Goldberg a fost căsătorită cu Alvin Martin, David Claessen şi Lyle Trachtenberg, dar toate trei căsnicile s-au încheiat cu divorţ.