S-a lansat în modă! Adina Galupa a lansat o colecţie de primăvară-vară 2015 de încălţăminte pentru copii

Apropo.ro / 15.03.2015, 13:00
S-a lansat în modă! Adina Galupa a lansat o colecţie de primăvară-vară 2015 de încălţăminte pentru copii
Adina Galupa şi-a lansat colecţia de primăvară-vară 2015 Derigault Baby, încălţăminte din piele pentru copiii de până la un an. La eveniment au fost prezenţi, alături de jurnalişti şi bloggeri, Adela Popescu, Radu Vâlcan şi Cătălin Căţoiu.

Numele Derigault Baby provine de la numele bunicii Adinei Galupa, Adine Derigault, fiind moştenirea ei lăsată micuţilor pentru care expresia „să aibă lumea la picioare” începe cu un botoşel. Colecţia de primăvară -vară Derigault Baby urmăreşte cele mai noi trenduri de fashion, care îmbină nevoile picioruşelor celor mici cu design-uri unice, pentru a-i pune pe aceştia în centrul atenţiei. Încălţămintea este exclusiv lucrată manual, cu grijă şi atenţie specială dedicată fiecărui produs în parte.

„Derigault Baby este un proiect la care ţin foarte mult. Încercam să aducem ceva nou şi deosebit pe piaţa încalţămintei de copii: culori şi texturi speciale, piele de calitate superioară şi modele comode şi uşor de purtat, creând o experienţă plăcută pentru copii şi părinţi deopotrivă. Modelele sunt vesele şi moderne, oferind plusul de culoare oricărei ţinute. Primii pantofiori ai bebeluşului, păstrează peste ani o încărcătură emoţională deosebită şi sunt extrem de încântata că am onoarea să particip la crearea unor amintiri atât de plăcute”, a declarat Adina Galupa.