S-au strâns 267.000 de euro la Halloween Charity Ball!

Apropo.ro / 27.10.2014, 16:43
S-au strâns 267.000 de euro la Halloween Charity Ball!
500 de oaspeţi au înfruntat zăpada neaşteptată din Bucureşti şi au venit la Halloween Charity Ball de la Palatul Parlamentului. Asociaţia OvidiuRo a aniversat 10 ani de existenţă şi a strâns în seara Balului suma de 267.000 de euro, o contribuţie importantă la bugetul organizaţiei pentru 2015, an în care programul “Fiecare Copil în Grădiniţă” va sprijini 2.200 de copii.
Acest program se concentrează pe înscrierea copiilor săraci la grădiniţă, începând cu vârsta de 3 ani, pentru a le oferi şansa de a merge pregătiţi la şcoală şi de a se integra mai târziu în societate ca persoane active.
 
Foto: Adrian Scutariu
 
 
În ton cu tema balului – Magia Filmului – , unul dintre cele mai importante momente ale serii a fost reprezentat de oferirea premiilor speciale. Actriţa Bérénice Bejo şi Michel Hazanavicius, regizorul  filmului „The Artist”, i-au oferit criticului de film, Irina Margareta Nistor, premiul Friedrich Niemann ,,Lifetime Achievement Award”, care recunoaşte contribuţiile individuale extraordinare. Doamna Nistor a tradus şi dublat peste 3.000 de filme străine distribuite pe casete video în perioada comunistă, deschizând astfel o uşă către lumea liberă. Bérénice Bejo şi Michel Hazanavicius se află în România la invitaţia regizorului Cristian Mungiu de a participa la festivalul „Les Films de Cannes à Bucarest”. 
 
 
Foto: Adrian Scutariu
 
 
Foto: Adrian Scutariu
 
 
Cea de-a şaptea ediţie a Halloween Charity Ball a fost prezentată de Amalia Enache şi Dragoş Bucurenci.
 
Sub sloganul „Fiecare Donator e Câştigător” – moment prezentat de Cabral Ibacka, Adela Vrînceanu Celebidachi şi Bryan Jardine – a fost donată suma de 55.000 de euro. 
 
 
Foto: Johannes Kruse
 
 
Mihai Chiţu şi Iuliana Puşchilă de la „Vocea României”şi Lucia au oferit cele mai bune moment artistice ale serii, iar trupa „Robin and the Backstabbers” şi Moty Dance Studio au transformat sala de bal într-un ring de dans.