Sabbagh se întoarce în stradă. Vedeta Kanal D va fi în mijlocul acţiunii

De: Cătălina Matei / 02.08.2014, 09:00
Sabbagh se întoarce în stradă. Vedeta Kanal D va fi în mijlocul acţiunii
Christian Sabbagh se întoarce în stradă, pentru a lupta împotriva fenomenului infracţional, alături de reprezentanţi ai Poliţiei. Începând din 4 august, în fiecare luni, în cadrul principalului jurnal informativ al zilei, telespectatorii Kanal D îl vor putea urmări pe Christian Sabbagh în mijlocul acţiunii, pe stradă, acolo unde legea este eludată, unde drepturile elementare ale omului sunt adesea călcate în picioare.

Christian Sabbagh va fi alături de ofiţerii de poliţie în misiunile de filaj, în raziile organizate pentru căutarea capilor lumii interlope, în flagranturile cu traficanţii de droguri sau de persoane, în descinderile spectaculoase în mijlocul infractorilor de toate categoriile.

Foto: Kanal D

“Ştirile se nasc în stradă, tocmai de aceea mergem acolo unde apare infracţiunea. Nu facem spectacol din suferinţele oamenilor, dar semnalăm derapaje. Nu condamnăm, pentru că asta e treaba Justiţiei. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă realitatea străzii, să trăiască aceleaşi pericole ca şi oamenii legii şi să înţeleagă cu ce se confruntă aceştia atunci când ne apără drepturile şi salvează vieţi ”, a spus Christian Sabbagh.

 “Sabbagh în acţiune”, un reality intens, din mijlocul străzii, va fi difuzat în cadrul Ştirilor Kanal D de la ora 19.00.