Sabia lui Damocles la Primarie

Apropo.ro / 11.07.2008, 15:34
Sabia lui Damocles la Primarie
Majoritatea functionarilor Primariei Capitalei asteapta cu infrigurare raportul de la sedinta de consiliu, pentru a-si cunoaste viitorul.

La Primaria Bucuresti au inceput sa curga demisiile functionarilor, odata cu sedintele comisiilor de cercetare disciplinara. Dupa demiterea directorului Administratiei Strazilor, Claudiu Balan, a urmat demisia directorului general Gheorghe Udriste, mana dreapta a fostului primar, responsabil cu infrastructura orasului. Ieri, si-a depus demisia un alt director, Daniel Patentasu.

In timp ce unii functionari ai Primariei Capitalei sunt bulversati de demisiile in lant, altii sunt foarte practici: in ultimele zile, in recipientele cu gunoi, oamenii primarului au descoperit saci intregi cu dosare tocate la aparatele speciale de distrus documente.

De altfel, majoritatea functionarilor asteapta cu infrigurare raportul de la sedinta de consiliu, pentru ca, dupa cat va fi de pozitiv mesajul pentru o directie, si directorul respectiv are sanse de a-si pastra functia.

CONCURS: Castiga invitatii la film de la Apropo.ro si CinemaPro!


 

Citeste si:

Ultima ora: Marmota inveleste din nou ciocolata!

Ultima ora: Marmota inveleste din nou ciocolata!

Mircea Geoana a declarat azi la Consiliile Nationale reunite ale PSD si PC, ca guvernarea celor doua partide isi propune sa ridice salariul minim la 1.000 RON, sa constru…

Cele mai neobisnuite cladiri din lume

Cele mai neobisnuite cladiri din lume

Cea mai recenta stire despre cladiri neobisnuite este cea in care blocul se rotea dupa soare. Imaginile care urmeaza va prezinta cladiri din lumea intreaga, exact asa cum…

Autostrazile sunt gata la toamna. Toamna 2020!

Autostrazile sunt gata la toamna. Toamna 2020!

Ludovic Orban, ministrul transporturilor, spune ca previziunile pentru finalizarea proiectelor de autostrada au fost supraestimate, avand in vedere ca ritmul de derulare …

Jocul zilei

Clipul zilei

Totem Destroyer Ma doare in basca de trafic
Totem-ul nu trebuie sa cada pe sol Cuvinte cheie: motocicleta nebun pe autostrada motor telefon mobil
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza