Salma Hayek, cu tigrul în lesă!

De: Cătălina Matei / 27.06.2013, 12:09
Salma Hayek, cu tigrul în lesă!
Dacă cei mai mulţi dintre noi am avut, în copilărie, animale de companie precum câini, pisici sau papagali, actriţa de origine mexicană s-a jucat cu... tigrii. Nu cu unul, ci cu trei!

Salma a copilărit alâturi de nişte pui de tigri, cu care se juca în casă. Pe unul dintre ei l-a botezat Rambo, după personajul interpretat de Sylvester Stallone.

Actriţa a povestit despre animalele sale într-un interviu acordat cotidianului New York Post: ”Unul dintre tigrii s-a blocat în aparatul de aer condiţionat şi a murit. Un alt pui avea un temperament prea agresiv şi a trebuit să-l dăm, iar al treilea, Rambo, a fost tigrul vieţii mele, o păpuşică. Timp de trei ani ne-am jucat prin casă. Nu pot să vă povestesc cum a murit, e un subiect mult prea delicat”.

Actriţa în vărstâ de 46 de ani este renumită pentru pasiunea sa pentru animale exotice. De exemplu, prietenul său Antonio Banderas i-a dăruit cu ceva timp în urmâ două… maimuţe. La momentul respectiv, Salma declara: ”Înainte să devin mămică, animalele erau viaţa mea. Dormeam cu patru câini în pat. Iar maimuţele aveau rezervată o cuşcă deschisă, aşa că alergau toată ziua prin casă”.

 

Tags: