Sanda Nicola renunţă la Talk Show-ul nocturn pentru Ştirile de la miezul zilei

De: Nicoleta Nicolae / 03.10.2014, 08:00
Sanda Nicola renunţă la Talk Show-ul nocturn pentru Ştirile de la miezul zilei
Sanda Nicola, prezentatoarea Jurnalelor de ştiri de la Digi24 HD se întoarce, din această săptămână, la pupitrul ştirilor de la prânz, la România24. Asta după ce în ultimul an Sanda a prezentat talk-show-ul nocturn “24 într-o oră”, la acelaşi post TV.

“Categoric e mai multă acţiune, pentru că evenimentele sunt în plină desfăşurare. Ritmul în care se derulează programul de ştiri de la prânz e mult mai alert decât cel din cursul serii”, ne-a declarat Sanda.

Întoarsă de curând din Ţara Galilor, la summit-ul NATO, Sanda Nicola ne-a spus câte ceva despre această experienţă. “A fost a treia oară când am participat la un eveniment de asemenea amploare şi sper din tot sufletul că n-a fost ultima dată.  Cred că telespectatorii ştiu deja cât de mult îmi place să transmit în direct, mai ales când e vorba de corespondenţa externă.

Corespondenţa e marea mea pasiune în televiziune, dar asta nu înseamnă că în studio nu am parte de adrenalină şi provocări. Sunt norocoasă, pentru că pot să fac şi teren şi studio”.