Sandra Izbaşa intră în show-ul “Dansează printre vise”

De: Cătălina Matei / 09.09.2014, 10:28
Sandra Izbaşa intră în show-ul “Dansează printre vise”
Renumita gimnastă Sandra Izbaşa, deţinătoare a peste 300 de medalii obţinute de-a lungul carierei sportive, dintre care patru olimpice, „Dansează printre vise” în această toamnă, la Antena 1.

„Acest proiect reprezintă o nouă etapă din viaţa mea şi e un nou început în lumea dansului. Îmi doresc să îl duc până la final cu brio, să îndeplinesc toate cerinţele, fiindcă aşa am fost învăţată de mică”, a declarat Sandra Izbaşa.

Foto: Publimedia / Paul Diaconu

Obişnuită cu nesfârşitele ore de antrenament şi cu cantonamentele stricte, Sandra spune că este atrasă de show-ul „Dansează printre vise” tocmai pentru că „este o competiţie diferită faţă de ceea ce făceam la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice”.

Mai mult decât atât, Sandra este nerăbdătoare să îşi exprime dragostea pentru dans. “Solul rămâne aparatul meu de suflet şi rezultatele mele vorbesc de la sine. Doresc să retrăiesc bucuria muzicii şi a dansului, pe care le îndrăgesc atât de mult şi care au fost puse întotdeauna în valoare în exerciţiile de la sol”, a mai povestit campioana olimpică.