Sandra și Ioan. Ce ziceți de asta?

Apropo.ro / 06.03.2006, 12:01
Sandra și Ioan. Ce ziceți de asta?
O coperta de 8 martie! "Un cuplu frumos, care sa se pupe! Chiar nu exista?" Cam așa ne începeam fiecare zi de lucru... Dupa doua saptamâni de chinuri eram în aceiași situație, pe aceleași scaune, la aceleași birouri, cu aceeași obsesie: un cuplu


O coperta de 8 martie! „Un cuplu frumos, care sa se pupe! Chiar nu exista?” Cam așa ne începeam fiecare zi de lucru… Dupa doua saptamâni de chinuri eram în aceiași situație, pe aceleași scaune, la aceleași birouri, cu aceeași obsesie: un cuplu care sa se sarute. Pâna la urma am inventat unul tare! Cum ar fi sa devina realitate? Sandra și Ioan!

Recunoaștem, ideea cuplului Sandra Stoicescu – Ioan Isaiu nu ne aparține. PR-ul postului Antena 1 ne-a servit-o. „I-am vazut la filmarile emisiunii și dau foarte bine împreuna”, ne-a spus PR-ul. Jumate din obsesie e rezolvata, mai avem jumatate: „Se pupa?” Trecem peste detaliile (picante de altfel) ale „negocierilor” care au loc la toate pictorialele între partea redacționala și cei care reprezinta vedetele. Ideea este ca, da, se pupa, pe obraz, ca doi prieteni. Ca doar abia s-au cunoscut. Restul? Vom vedea.

Ce am descoperit când am ajuns la studioul foto? Doi oameni care se amuza și da, dau bine împreuna. Iar Ioan observa și mai multe: „Uita-te și tu ce lumina are în ochi!” E vorba de lumina din ochii Sandrei, firește.

Pâna sa ajunga Ioan Isaiu sa fie „soțul” din telenovela „Secretele Mariei” a oficiat casatorii temporare de Valentine’s Day în Cluj. „Eram un fel de Sfântul Valentin, aveam un joben foarte înalt pe cap, un pardesiu negru, fular alb și multe, multe floricele pe mine, prima data au venit mii de oameni și stateam afara, era frig, rugându-i pe acei domni și domnițe sa spuna . Eram doi prezentatori, ne schimbam din ora în ora ca altfel era groaznic.” A mai prezentat și o emisiune de divertisment, la o televiziune locala, tot în Cluj, cu înca un coleg. „Eram primul cuplu masculin, ca sa zic așa. Doua doamne prezentatoare, sau un domn și o doamna ca prezentatori mai gaseai, dar doi barbați nu prea. Aveam și camere ascunse, cam ce se face și la acum, mai era și voce pusa pe materiale cu animaluțe și cum aveam un singur telefon, suna mereu, era fierbinte.”

Daca în telenovela el are rolul soțului liniștit care trece prin chinurile iadului, în realitate Ioan nu este casatorit. De ce? „În ultimii ani am tot calatorit, nu am avut cum sa-i dau șanse unei relații sa se dezvolte și sa ajunga mai serioasa.”

Despre Sandra și povestea ei de dragoste cu Valentin, care este medic, s-a tot scris. Inclusiv noi am facut un publicat un interviu în care ea ne declara ca: „Valentin nu a știut în ce se înhama, nu era pregatit. Dar este un om inteligent și a reacționat bine.” De atunci au trecut ceva luni, iar Sandra a preferat sa ramâna discreta cu viața cu intima, în ciuda articolelor și a pozelor publicate. Acum, ca tot vine 8 martie, ea așteapta cadouri, „nu cadouri mari, dar sa fie din suflet, sa știu ca cineva se gândește la mine.”

Pentru ca a facut Liceul de Arte Tonitza, Alessandra e în continuare atrasa de sculptura. „Mi-e dor sa sculptez, mi-am promis mie ca în momentul în care am sa am timp și spațiu am sa-mi iau o lada de lut și am sa sculptez. Într-o casa, undeva lânga mare, o casuța micuța, dar lânga apa și poate o sa ma apuc sa scriu un roman.”

Ar putea sa joace într-o telenovela, daca ar fi cazul, un rol pozitiv eventual pentru ca o spune chiar și colegul ei Isaiu: „Uita-te și tu ce lumina are în ochi!”

Iar Sandra e de acord cu telenovelele: „Pe mine ma deranjeaza stilul arogant în care se vorbește despre telenovela, sunt niște povești de viața filmate și nimeni nu pretinde ca sunt niște filme de arta. Iar oamenii au nevoie sa vada așa ceva. E lipsa de respect sa spui ca sentimentele lor sunt mai puțin valoroase decât ale altora.”

Ion în schimb are dubii în ceea ce privește o posibila cariera de prezentor de știri. „Probabil cu multa pregatire aș putea sa prezint știri. Eu îi invidiez pe știriști pentru talentul și rabdarea lor. Uite, avem atâtea cupluri de știriști, cum e Sandra cu Mândruța care s-au format demult și au crescut împreuna.”

8 martie pentru „cuplul nostru”

Ion Isaiu: „Sunt singur așa ca scap ușor. Am sa iau cadouri mamei mele, surorii și cumnatei. Dar oricum… e ziua lor, a femeilor, eu știu ca de obicei ies în oraș, își închiriaza mese, chiar un local și sarbatoresc doar ele, fara barbați.”

Sandra: „O sa lucrez. Nu e o zi speciala, depinde de ziua în care pica 8 martie, daca e o zi libera atunci sarbatoresc, depinde de program. Dar oricum aștept cadouri, nu cadouri mari, dar sa fie din suflet, sa știu ca cineva se gândește la mine.”

Totul a început la „Zodia fluturelui”

Surpriza pe care „anteniștii” au pus-o la cale pentru ziua femeilor este o emisiune în care vedetele postului se dau în spectacol. Și fiecare face câte ceva nou. Doamnele (șapte), printre care și Alessandra, încearca sa-i cucereasca pe barbații din juriu cu câte ceva, câte un talent ascuns în viața de zi cu zi. Unele cânta, altele danseaza, ba chiar gatesc. „Încercam sa ne punem în valoare în fața domnilor: Lucian Mândruța, Ion Isaiu, Pepe, Mircea Badea și alții. Ne-am aranjat, ne-am coafat, ne-am facut chiar rochii, e practic un joc, ca pâna la urma am câștigat toate și ne-am distrat super, super bine.”

Dar, recunoaște ca a avut câteva „piluțe”, macar la colegul ei de știri și… cel de pictorial. Care la rândul lui recunoaște ca a cântat alaturi de ea piesa celor de la Compact, „Fata din vis”, chiar daca… fara microfon. Ce alta dovada de simpatie mai vreți? Pâna la urma filmarile au fost amuzante… „Imagineaza-ți-l pe Lucian Mândruța cântând și dansând… pe Sandra ca o ștrengarița, obraznicatura mica, o placere, ce mai”, spune Ioan Isaiu.