“Santa diabla” vine ACASĂ

De: Mioara Tronaru / 13.01.2014, 07:00
“Santa diabla” vine ACASĂ
Noua telenovelă difuzată de ACASĂ, “Santa diabla”, spune povestea unui înger răzbunător.

O nouă telenovelă va intra în casele telespectatorilor la început de an. Marţi, 14 ianuarie, de la ora 20.30, ACASĂ, va avea loc premiera producţiei marca Telemundo, “Santa diabla” cu Gaby Espino, Aáron Diaz şi Carlos Ponce în rolurile principale, iar apoi se va difuza în fiecare zi, de la ora 19.30.

Telenovela, care a primit 7 nominalizări la premiile People en Espanol în 2013, vine ACASĂ cu povestea Santei (Gaby Espino), o femeie frumoasă cu chip şi suflet de înger care se va transforma într-o persoană răzbunătoare după ce viaţa îi va fi distrusă de o familie fără scrupule.

Viaţa Santei Martinez (Gaby Espino) se schimbă în mod neaşteptat din ziua în care soţul său Willy, care este profesor de muzică, începe cursurile particulare cu Daniela. Atunci începe cel mai mare coşmar al vieţii sale. Mama Danielei se îndrăgosteşte de Willy în mod obsesiv, dar acesta o respinge. În acelaşi timp, Willy descoperă că Daniela este dependentă de droguri. Cele două pun la cale un scenariu diabolic şi îl acuză pe Willy de abuz sexual, deşi el este nevinovat. După un timp, procesul se încheie şi Willy este condamanat la închisoare. Între timp, Santa se hotărăşte să se răzbune pe toţi membrii familiei Cano care i-au făcut rău şi îşi ia o nouă identitate. Planul ei este ruinat în momentul în care îl cunoaşte pe Santiago Cano (Aaron Diaz) alături de care va descoperi adevărata dragoste.

Protagonista Gaby Espino, fermecătoarea actriţă pe care publicul a urmărit-o în producţii difuzate ACASĂ precum “Destine furate” sau “Demon şi înger” revine în rolul Santei: “Povestea nu are nimic în comun cu cea din . Tot ce pot spune este că partenerul meu, Carlos Ponce, face lucruri minunate şi cu toţii învăţăm de la el”, spune aceasta.

Actorul Carlos Ponce, unul dintre protagoniştii telenovelei “Santa diabla” are rolul lui Humberto, soţul Santei şi interpretează împreună cu Aaron Diaz piesa de pe coloana sonoră. Actorul, care joacă şi în telenovela “Casa de alături” difuzată pe ACASĂ GOLD, spune despre personajul său din “Santa diabla”: “Este un rol complex care mă ţine mereu în priză. Sunt convins că mulţi dintre telespectatori se regăsesc în el căci toţi avem calităţi, dar şi defecte”.

Aáron Diaz, actorul care a frânt inimile telespectatoarelor în telenovela “Teresa” difuzată ACASĂ, joacă acum rolul lui Santiago: “Personajul meu este un cântăreţ care provine dintr-o familie de avocaţi şi este considerat a familiei. El se îndrăgosteşte de femeia fratelui său, fapt care naşte o adevărată dramă”, dezvăluie protagonistul.

Un triunghi amoros, pasiune fără limite şi iubiri de poveste, toate acestea fac parte din telenovela “Santa diabla” cu Gaby Espino, Carlos Ponce şi Aáron Diaz în rolurile principale, începând de marţi, 14 ianuarie, de la ora 20.30, ACASĂ, iar apoi va fi difuzată în fiecare zi, de la ora 19.30.