Săptămâna Italiană la Carrefour

De: Mioara Tronaru / 30.05.2014, 13:05
Săptămâna Italiană la Carrefour
În perioada 29 mai - 4 iunie, Carrefour România găzduieşte Săptămâna Italiană, parte a Festivalului Italian, organizat de ICE- Agenţia Italiană pentru Comerţ Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei în România.

Astfel, timp de şapte zile, clienţii hipermarketurilor Carrefour din întreaga ţară sunt invitaţi să descopere patrimoniul gastronomic şi cultural al Italiei, într-un decor cu specific italienesc.

”Ne dorim ca magazinele nostre să ofere, pe lângă cele mai mici preţuri, o atmosferă în care clienţii noştri să se simtă bine, în care să găsească permanent ceva nou, ceva suprinzător! Vrem să îi molipsim cu voie bună şi, cu siguranţă, prin Săptămâna Italiană vom reuşi acest lucru! Atunci când vine vorba de gastronomia internaţională, preparatele din bucătăria italiană sunt printre preferatele românilor. Cu ocazia zilei Italiei, celebrată pe 2 iunie, am dorit să le oferim clienţilor noştri oportunitatea de a intra în contact cu această cultură frumoasă a canzonette-lor şi a gastronomiei de renume mondial. În această perioadă, îi aşteptăm cu drag în magazinele Carrefour pentru a se bucura de momente speciale, inspirate de tradiţia italiană”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.

„Sunt deosebit de încântat să inaugurez Săptămâna Italiană la Carrefour, un eveniment important din cadrul Festivalului Italian”, a spus Excelenta Sa Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei în România. „Sunt sigur că manifestarea va reuşi să onoreze excelentele produse agroalimentare şi va şti să aducă în atenţia publicului calitatea deosebită a acestora”.

Ca parte a acestei acţiuni, în intervalul 30 mai – 1 iunie, Carrefour România pregăteşte copiilor o serie de surprize cu specific italian, precum: “Micul Pizzer” sau “Micul Cofetar”, activare prin care aceştia vor învăţa să prepare pizza sau tiramisu; Teatru de păpuşi, unde vor asculta Povestea lui Pinocchio; Atelier de creaţie, unde îşi vor exersa creativitatea pentru a pregăti bijuterii din diverse materiale, printre care şi pastele.

Cei mai norocoşi clienţi vor avea şansa de a gusta din savoarea Italiei participând la tombole cu premii constând în excursii în Italia sau coşuri cu produse italieneşti: Tombola SMS organizată de către Galbani, valabilă în perioada 29 mai – 11 iunie 2014, unde marele premiu este o excursie în Italia pentru 2 persoane; Tombola organizată de către Parmafood, valabilă în perioada 29 mai – 04 iunie 2014, unde se poate câştiga unul din cele 125 coşuri cu produse savuroase; Tombola LeveranoFiori valabilă în perioada 29 mai – 04 iunie 2014, unde marele premiu este un week-end la mare, în Italia.