Sarah Jessica Parker, în rol de poliţistă

De: Cătălina Matei / 27.06.2014, 09:24
Sarah Jessica Parker, în rol de poliţistă
După zece ani de când nu a mai apărut în nicio producţie pentru televiziune, iată că Sarah Jessica Parker va reveni pe micul ecran într-un serial poliţist, unde va juca unul dintre rolurile principale.

Actriţa americană Sarah Jessica Parker va reveni pe micul ecran în serialul poliţist „Busted”, unde va juca unul dintre cele două roluri principale, anunţă dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Scenariul serialul „Busted” este bazat pe volumul de investigaţii „Busted: A Tale Of Corruption And Betrayal In The City Of Brotherly Love”, scris de jurnalistele Wendy Ruderman şi Barbara Laker.

Actriţa americană în vârstă de 49 de ani este cunoscută pentru rolul editorialistei Carrie Bradshaw din serialul „Totul despre sex/ Sex and the City”, difuzat de postul HBO între 1998 şi 2004. Aceasta nu a mai avut niciun rol în televiziune din 2004, deşi a jucat în două versiuni pentru marele ecran ale celebrului serial şi în câteva comedii romantice cu mare succes la public.

Drepturile de filmare a serialului au fost achiziţionate de Sidney Kimmel Entertainment, iar scenariul a fost scris de Wendy Ruderman şi Barbara Laker.

Foto: Hepta