Sarah Jessica Parker lasă la preţ! Actriţa îşi vinde casa cu 2 milioane de dolari mai puţin

De: Cătălina Matei / 02.12.2014, 09:50
Sarah Jessica Parker lasă la preţ! Actriţa îşi vinde casa cu 2 milioane de dolari mai puţin
Se pare că lucrurile nu merg prea bine pentru protagonista serialului “Totul despre sex”, cel puţin din punct de vedere... imobiliar. Sarah Jessica Parker este foarte îngrijorată de faptul că nu poate să-şi vândă vila din Greenwich Village, aşa că a făcut o reducere substanţială!

Sarah Jessica Parker şi soţul ei Matthew Broderick au cumpărat domeniul din Greenwich Village, statul New York, în 2011 cu 19 milioane de dolari. Vila este construită pe 600 de metri pătraţi, are 5 dormitoare şi 9 băi şi este înconjurată de o grădină foarte frumos amenajată.

Foto: Hepta

Cei doi au pus casa în vânzare pentru prima dată în 2012, iar preţul cerut a fost de 25 de milioane de dolari şi a fost redus ulterior la 22 de miliaone. Potrivit femalefirst.co.uk, nu a existat nicio ofertă de cumpărare până acum, prin urmare Sarah Jessica Parker a decis să mai lase din preţ. Astfel, preţul de vânzare actual este mai mic cu vreo 2 milioane de dolari, adică proprietatea se poate achiziţiona cu 19,95 milioane de dolari.

Deşi Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick s-au implicat direct în renovarea proprietăţii, care datează din 1846, cei doi actori nu au locuit niciodată în Greenwich Village, chiar dacă reşedinţa le-ar fi oferit un spaţiu generos celor trei copii: James (12 ani) şi gemenele Marion şi Tabitha. Întreaga familie locuieşte, în prezent, într-un apartament destul de modest ca spaţiu din Manhattan, pe care l-au cumpărat în anul 2000 cu aproape 3 milioane de dolari.